Демонична къща сее нещастия, предизвиква смърт! (Ето къде се намира)

0
422

Къща е обитавана от зли духове и пустее празна

Демонична къща е предизвикала зло и смърт за обитателите си. Според легендата на това място свещеници искали да изградят църква през 60-те години на миналия век. До тогава във варненското село нямало построен никакъв божи храм.Тогавашната власт не разрешила и дала общинското место за дом на младо семейство.

Те построили съка и заживели в нея. Мъжът ходел на работа, а жената се грижела за дома и градината. После станала учителка. Но тогава се случило. От стаите се чували призрачни шумове, стенания, страховити вопли и от мазето.Един ден те запалили колата и решили да отидат във Варна за някакво тържество. Автомобилът им обаче загаснал точно на жп линията и младото семейство загинало, пометено от влака.

Демоничната къща в с. Цонево
Демоничната къща в с. Цонево

По-късно къщата е закупена от селскостопански производители. Възрастното семейство не вярвало на приказки за призраци, демони и зли сили. Но един път, на полето, мъжът едва не паднал от движещия се трактор. Съпругата му пък си отрязала два пръста на лявата ръка с косачката. Те отдали това на лош късмет и продължили да живеят в страховития си дом.

Докато на полето не ги връхлетяла изневиделица и после мълния ги убила на место. Трето семейство се настанило, учителят се занимавал с окултни науки. Въпреки ритуалите, които направил, едва навършил 40 години и починал. Последният обитател също бил намерен мъртъв, без да се разбере причината за това.Оттогава призрачната къща пустее не продавана. Но странни шумове се чуват вечер. Хората се заключват, щом се мръкне, а майките не разрешават на децата си да играят по тъмно. Селяните разказват, че много млади хора починали без причина, удавниците в местния язовир също не били малко. Въпреки че най-после има построена църква, злото от село Цонево още не си е отишло.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.