Невиждано чудо: Растящ камък и аязмо в църква край Горни Богров вдига болни!

1
1007

Камък в църква край Горни Богров лекува от зли болести

Камъкът не е обикновен, а непрекъснато нараства, също като човека. Чудото е единствено на територията на страната ни, а според свещениците причината е божията благодат, която има в него. Чудодейният камък се намира в малкия храм „Свети Георги Победоносец” край Горни Богров.

Много хора са намерили изцерение от него и то на тежки болежки. Свещениците са направили книга, в която всеки да разказва за необикновената си история и за спасяването си от зли беди, които са ги повалили. Отец Антим от светата обител разказва, че много хора са намерили помощ за семейни грижи, бездетни двойки са се сдобили с рожба, болни, които лекарите почти са отписали, докосвайки камъка са намерили спасение. Единственото условие е да идваш с вяра и да се помолиш искрено, от сърце.

Чудодеен камък цери бездетни, вдига болни на крак
Чудодеен камък цери бездетни, вдига болни на крак

Чудесата в този храм не свършват с това. Преди години възрастна жена помолила свещеника да преспи в църквичката, за да измоли изцерение. На сутринта тя разказала на църковния служител, че сънувала странен сън. Появила й се Божията майка и й казала, че до храма има лековита вода. Отецът извикал специалист, който наистина открил подводна река на посоченото място. След като били сонда, водата бликнала, както в съновидението на жената. Но какво било учудването им, че течността имала солено-горчив вкус, също като тази на Мъртво море.

Чудодейната вода лекувала стомашни и бъбречни заболявания, и много хора се стичали, за да си налеят от новоизградена чешма. Препатили твърдят, че лековитата течност помага и при различни кожни заболявания.



Удивителните неща не спират да се случват в малкия храм край Горни Богров. Неведоми сили помагат на страдащите, ако имат вяра в себе си и от душа молят за спасение, твърдят тези, които вече са се излекували.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.