Нели Конуей ни учи как да използваме лечебната сила на природата (ВИДЕО)

0
328

Нели Конуей казва, че природата е един от най-големите лечители, затова тя ни дава съвети как да използваме нейната лечебна сила

Колкото по-често ние хората излизаме вън сред природата, толкова по-силно усещаме присъствието на Твореца, обясни Нели Конуей.

Без значение дали сме в парка, до някой поток или ручей, природата оказва благотворно влияние върху нас.

В момента, в който човек навлезе сред природата, той влиза във взаимодействие с неговите ангели, архангели, феичките, леприконите и другите невидими за нашите сетива обитатели.

Излизането сред природата ни зазимява. Т.е. човек спира да вибрира само с неговата коронна чакра и не витае из облаците, а стъпва здраво на краката си.



Най-лесните начини за заземяване е ходенето боси по тревата или когато прегърнем дърво, обясни Нели Конуей.

Точно в природата се намират всички елементи – въздух, Слънце, вода, земя.

nely-priroda
Така както Нели е заобиколена от зеленина и красива природа, ние също трябва да имаме силна връзка със заобикалящия ни свят Сн: Nelly Coneway

Всеки жив организъм е съставен от тези елементи и когато излизаме сред природата, ние поемаме от енергията на околната среда и активираме собствените вътрешни енергии.

Разходките сред природата, чрез които влизаме в интуитивна комуникация с невидимия свят, ние започваме да усещаме, че не сме сами.

Това усещане, че човек не е сам, е уникално.  Дори да не е заобиколен от хора, а само от духовни същества, чувството за самота изчезва автоматично.

Затова има хора, които твърдят, че са си себедостатъчни – те живеят в хармония с околния невидим свят.

Изгледайте цялото видео с Нели Конуей, което ще ви зареди с огромна доза позитивна енергия, от която всеки един от нас изпитва непреодолима нужда да може да работи, да учи, да свърши всички свои задачи и ангажименти.

Благодарим на Нели Конуей за отличните съвети и препоръки!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.