Изберете подарък за Свети Валентин според зодиакалния знак (I част)

0
365

Бъдете креативни при избора на изненада или подарък за Деня на влюбените

До Свети Валентин не остава много време.

Бъдете креативни при избора на изненада или подарък за Деня на влюбените
Бъдете креативни при избора на изненада или подарък за Деня на влюбените

И ако все още се колебаете какво да подарите на любимия си човек, то може би съветите за избор на подарък според зодията ще ви помогнат.

Ето някои специфични особености на подаръка за Свети Валентин според зодиакалния знак:

Овен
Представителите на тази зодия обичат забавленията, но Свети Валентин е едно от малкото изключения. Ако вашата половинка е Овен, то със сигурност трябва да се подготвите много добре за Деня на влюбените.



Вложете цялото въображение, на което сте способни при избора на подарък и изненадайте любимия си човек с нещо атрактивно като билет за интересно събитие, дизайнерски джаджи или нещо от този род. Ако сте избрали дреха или аксесоар, то би било добре те да са в червен цвят.

Телец
Телците обичат лукса и чувствеността, така че задължително имайте предвид това при избора на подарък за Свети Валентин.
Ако искате да изненадате половинката си ще ви се наложи да отделите повече средства, за да я/го изненадате с атрактивен подарък.
Като начало можете да се спрете на вечеря в луксозен ресторант, но ще трябва да я допълните с красиво бижу или спа почивка например.

Близнаци
Близнаците са последователи на твърдението, че разнообразието е най-ценната подправка на живота. Ако искате да изненадате половинката си за Свети Валентин ще трябва да проявите сериозна доза креативност.
Бихте могли да подготвите няколко дребни подаръчета и един голям. Те биха се зарадвали на романтична почивка или красиво бижу например, пише Блиц.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.