Изберете подарък за Свети Валентин според зодиакалния знак (II част)

0
407

Ще ви е доста трудно да изберете подарък за представителите на царствената зодия Лъв

Първата част можете да прочетете ТУК!

Свети Валентин
Ще ви е доста трудно да изберете подарък за представителите на царствената зодия Лъв

Ако все още не сте наясно какъв подарък да изберете за любимия си човек за Свети Валентин, следващите редове ще са ви от огромна полза.

Рак
Представителите на зодия Рак са изключително сантиментални и емоционални създания.
За да изненадате партньора си за Свети Валентин трябва да му засвидетелствате безусловната си любов. Само така ще го накарате да се почувства сигурен/а във връзката ви.

Предвид, че представителите на тази зодия са големи домошари, може би ще се зарадват на подарък, свързан с дома. Разбира се към него задължително добавете хубаво вино, някое сладко изкушение и плодове.



Лъв
Представителите на тази царствена зодия обръщат специално внимание на Свети Валентин.
Много добре знаете, че те обичат към тях да се отнасяте като към царски особи, а второто важно условие е да има елемент на забавление. Дизайнерска дреха, талон за почивка или хубаво шампанско например, биха били оценени по достойнство.

Дева
Девите са истински перфекционисти, така че дори и когато им поднесете подаръка за Свети Валентин, те ще действат аналитично и педантично.
Именно тези черти от характера им ги правят доста трудни за избор на подарък. От друга страна е изключително важно да ги предразположите.
Бихте могли да ги изненадате с романтична почивка, нещо свързано с хобито им или скъп аксесоар. В никакъв случай не забравяйте за изисканата вечеря, изпипана до най-малкия детайл.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.