Изберете подарък за Свети Валентин според зодиакалния знак (IV част)

0
464

Рибите са най-чувствителните и романтични представители на зодиака

Третата част можете да прочетете ТУК.

Свети Валентин
Рибите са най-чувствителните и романтични представители на зодиака

Изборът на подарък за Свети Валентин съвсем не е лесна задача особено, ако сте заедно от по-дълго време.

В следващите редове ще ви помогнем с избора на подарък за Свети Валентин като посочим особеностите на всяка зодия, както и предпочитанията им.

Козирог
Тези представители на зодиака не са особено романтични, така че от тях не можете да очаквате много. Каквото и да му изберете за подарък за Свети Валентин, той няма да признае колко е впечатлен. А, за да го впечатлите наистина, бихте могли да заложите на подарък с нотка носталгия, бутиково вино, стилна чанта или класическо бижу.



Водолей
Водолеите обичат да четат, да комуникират и да пътуват, така че в този ред на мисли би било добре подаръкът за Свети Валентин да е съобразен с тези факти. Можете да го зарадвате с ваучер за почивка или пътуване, карта за спорт, туристически екип или нещо от този род. Не забравяйте и кутия с бонбони под формата на сърце.

Риби
те са най-романтичните и чувствителни представители на зодиака. За да ги впечатлите, е необходимо да дадете всичко от себе си.
Те не биха се зарадвали толкова на материалното, колкото на личния елемент, вложен в подаръка. Постарайте се да направите сами подаръка за любовта на вашия живот, вместо да купувате нещо готово, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.