Ето какво бъдеще предрече наследницата на Ванга! (ВИДЕО)

0
442

Младата наследница на незрящата пророчица придобива световна известност със смайващо точните си предсказания бъдещето на планетата ни

Преди кончината си, Ванга е пазила пълно мълчание за името на своя наследник или наследница, които ще имат нейните свръхестествени дарби и способности.

Приживе незрящата ни пророчица само метафорично е изричала отделни фрази, които всеки е можело да тълкува по различен начин.

Едва след смъртта на Ванга, изследователи на нейните суперсили са успели да подредят парченцата от загадъчния „пъзел” от думите на пророчицата.

Ванга е предсказала, че когато в началото на новия век цяла Европа ще пламне в огън, в самото й сърце ще се роди едно специално момиченце, което ще бъде неземен дар за цялата планета.



Мнозина започнали да приписват свръхсили на детето-чудо още от началото на 2000 г., но всичко било напразно.

Следата се появила през 2009 г., когато в малък вестник във Франция се появила статия за дете, което живеело в Монпелие.

vanga
Баба Ванга има своя наследничка

Момичето станало известно с факта, че можело да разговаря с представители на извънземни цивилизации и виждало бъдещето. Тогава се разбрало, че всъщност за него е говорила Ванга преди смъртта си.

Разбира се, младата наследница на Ванга е приета с голяма доза скептицизъм.

Експерти са я подложили на множество тестове пред специалисти и екстрасенси.

Всички тези експерименти преминали по твърде необичаен начин и доказали супер способностите на малкото момиче.

Скоро след това станало ясно, че семейството на момиченцето изчезнало безследно.

Цели пет години светът не чул и дума за съдбата на малката пророчица. Едва наскоро, след като Европа бе заплашена от бежанската вълна от Близкия Изток, а  терористичните атаки станаха факт из целия свят, малката Каеде Убер сама се появила отново наяве.

vanga
Това е Каеде Убер – новата Ванга

А това, което светът го очаква през следващите няколко години, младата наследница на Ванга, е споделила пред „Нова руска сензация”.

Каеде Убер  разкрила, че Земята е застрашена от изключително сериозна екологична катастрофа. Само след шест години на планетата ни може да изчезне питейната вода.

Младата пророчица дори е предупредила за терористичните атаки в Париж, разкрива майката на Каеде. Момичето винаги подхвърляло своите прозрения случайно и неосъзнато, но винаги много точно.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.