Нели Конуей ни учи как да премахнем емоционалните блокажи (ВИДЕО)

0
863

Много често човек усеща, че има блокаж, но не знае как да се избави от него. Нели Конуей ни дава ценни съвети

“Това е мантрата (на видеото), която премахва блокажи в живота ви.

Ако се чувствате, че нищо не ви върви, че сте заклещен в системата и в собствените си тъжни мисли или тези, които ви заобикалят ви контролират, или пък депресията е толкова силна, че виждате само тъмнина, то пуснете тази мантра да звучи нон стоп и я пейте, или слушайте…

Най-бързият начин да се промени съдбата на някого е чрез звук, в санскрит го наричат Шабадгуру, т.е. звука е като Бог, може да сътвори чудеса.

Ман означава мозък, тра означава вълна, т.е. мантрата говори и променя вълните в мозъка ви.От хиляди години мантрите са използвани от просветените хора като бутоните на телефон, ако знаеш точната комбинация, то ти можеш да промениш цялата си вибрации, да пренапишеш съдбата си.

Nelly Coneway
С постоянство ще премахнете всички блокажи и ще бъдете щастливи като Нели  Сн: Nelly Coneway

За тези, които бяха по време на кундалини семинарите ми в София, това е мантрата, за която ви разказах, че учителят ми накара целия клас на я пее, насочена енергия към устните, гърлото и сърцето ми, за да отвори гърлената ми чакра и да премахне травмите, стария филм, проектиран в аурата ми, каза ми да я пея 1000 дни, за да неутрализира негативната енергия, неизплаканите сълзи, насъбрали си вследствие изпитанията в България.

В началото като се опитах да я пея не можех, звука заглъхваше в гърлото ми и само плачех – често се случва с мантри в кундалини йога, защото енергията на мантрата се сблъсква със саботажите на егото.

Важното е да продължавате, слушайте я, нека звука се наслага около вас, свикнете с тези силни вибрации и в един ден сам ще я запеете…

Постоянството и увереността, че правите това за душата си, за едно по-добро настояще ще ви донесе и приказно бъдеще.

Пращам ви любов и хиляди ангели, които да ви помогнат да разчупите печата на негативното, пошлостта…”

Благодарим на Нели Конуей за съветите!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.