Сензанционно откритие: Не сме произлезли от маймуната, а от страховито чудовище!

0
435

Най-новите сензационни открития преобърнаха теорията на Дарвин

Сензационно откритие преобръща наопаки теорията за произхода на човека. Нашият прародител не бил маймуна, а чудовище. Това стряскащо откритие са направили учени, с което разби на пух и прах теорията на Дарвин. Според тях прародителят на човека е акулата. Това обаче не е бялата смърт и другите нейни страховити „подгласнички” населяващи съвременния океан.

Тя е живяла преди триста милиона години и е била от вида Acanthodes bronni и е дала живот на всички гръбначни на планетата. Изследователите стигнали до това заключение, след като направили анализ на вкаменелости, които били намерени в Европа, Австралия и Северна Америка. Прародителят ни имал хриле, но бил лишен от страховитите зъби, както съвременните месоядни видове. Тя имала и големи очи, хранела се обаче само с планктон.

Сензационно откритие доказва, че не сме произлезли от маймуната
Сензационно откритие доказва, че не сме произлезли от маймуната

Учените са категорични, че ще продължат изследванията си в тази посока, като стигнат до още по-шокиращи съвпадения.

Австралийски учени са открили доказателство, че имаме много по-голяма връзка с морското дъно, отколкото си мислили. Те са намерили морска гъба, в които се намират седемдесет процента от гените, които съществуват и у човека. Гъбата е открита на дъното на Големия бариерен риф и съдържа много вещества, които лекуват различни тежки заболявания и рак.



Преди месеци експериментално лекарство, направено от въпросната морска гъба е увеличило шансовете на жена, болна от рак на гърдата. Пациентката развила рецидив, независимо от няколко курса химиотерапия, която провела.

Веществото предотвратява деленето на раковите клетки, като ги кара да се самоунищожават. Спецовете са убедени, че лекарството от морската гъба увеличава шансовете на пациентки в напреднал стадий на болестта, които са били и на химиотерапия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.