Мистериозен камък на Джендем тепе лекува и удължава живота

0
473

 

Тайнствен камък на Джендем тепе лекува опасни болести

Мистериозна скала на пловдивското тепе Джендем тепе лекува болежки и удължава живота. Това невероятно чудо е открил пенионираният преподавател по генетика в пловдивския селскостопански университет, доц. Ангел Калинов. Уникалният камък се намира в подножието на Младежкия хълм в Пловдив и наскоро на него е нарисуван лика на легендарния актьор Георги Парцалев.

Чудодейната скала се намира на няколко метра и от детската железница. Според ученият камъкът лекува доста опасни болежки, също и удължава живота. Много хора, разбрали за чудодейната сила на скалата преспиват до него, при топло време и наистина свидетелстват за тези магнетични свойства на скалата. Камъкът спасява и от пороци.

Мистериозен камък на Джендем тепе лекува болести, спасява от пороци
Мистериозен камък на Джендем тепе лекува болести, спасява от пороци

Генетикът сам е изпробвал качествата на чудодейното място. Специалистът споделя, че престоят до камъка му е помогнал да откаже цигарите, като преди това е правил безброй опити да спре с вредния навик, както му е излекувал много болежки по ставите, заради напредването на възрастта му. Но има още едно място,  на върха на Джендем тепе, което също се слави с невероятни лековити свойства.

Те се дължат на лековито подземно лъчение, което се появява точно на върха на тепето, край празния басейн. Според проучванията на учените се дължи на това, че на десет метра дълбочина е било разположено гроба на известен тракийски вожд. А по разположение на цялото тепе се е намирало древно тракийско светилище.



На върхът на хълма се намира и камъкът на Петър Дънов. Мястото е любимо на членовете на бялото братство. Там стрелките на часовника се въртят като полудели. Доцент Калинов разкрива загадката. Според него и други учени, на дълбочина от 50 метра има златен кварцов кристал, който лекува различни заболявания, дори и най-тежките.

Една от версиите е, че е създаден от древна лемурийска цивилизация, много по-стара от тази на атлантите. А истината е безспорна, камъкът и мястото лекуват, и то от тежки болести, споделят хора, които вече са оздравели след досега с тях.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.