Взривяващите думи на една от щерките на Трифон Иванов

0
318

Христо Стоичков изпълни последното си обещание към Туньо

Вчера България се взе последно сбогом с футболната легенда Трифон Иванов.

Това, което остана скрито за голяма част от обществото, бяха думите на една от наследниците на Трифон Иванов.
Повече от седем хиляди души спазиха строгия пропускателен режим в Двореца на културата и спорта във Велико Търново, за да засвидетелстват уважението си пред Трифон Иванов и да се сбогуват с него.

След речта на Гошо Гинчев като представител на Спортното министерство, една от наследниците на Трифон Иванов разцепила тишината, обзела залата.

Трифон Иванов
Христо Стоичков изпълни последното си обещание към Туньо

Тя се провикнала „Аплодисменти за тате!” и в същия миг хилядите хора, които били в залата, започнали да ръкопляскат бурно.



До момента, в който една от щерките на Трифон Иванов не изрекла тези думи, никой не смеел да мръдне дори, за да не наруши жестоката тишина, която била разкъсвана единствено от риданията.

Спортното министерство връчи най-голямото отличие посмъртно на Туньо – „Венец на победителя”.
Майката на футболната легенда ридаела неудържимо през цялото време и едва намерила сили да получи плакета на Министерството на спорта, пише zajenata.bg.

Един от най-разстроените футболисти от крилатата чета на Димитър Пенев, бе приятелят на Туньо – Христо Стоичков. Той застанал до ковчега му и докато си вземал последно сбогом през цялото време мълвял нещо, а думите му били прекъсвани от горчиви сълзи.

До последно не беше ясно какво е поставил Христо Стоичков в ковчега на Трифон Иванов. Предполагаше се, че е капитанската лента. По-късно обаче стана ясно, че Камата е изпълнил обещанието си към Туньо да му донесе хапчета за отслабване, с които се надявал да влезе във форма за бенефиса му. Припомняме, че Христо Стоичков планира бенефиса си на 20 май, пише vsekiden.com

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.