Жестоката истина за инфаркта на Трифон Иванов

0
275

Всичко това оказало пагубно влияние върху здравословното състояние на великия защитник

Излезе наяве жестоката истина за инфаркта на футболната легенда Трифон Иванов.

Оказва се, че сърдечните проблеми на големия български защитник са се отключили преди години заради неуспешни инвестиции.
Напоследък хитри тарикати от обкръжението на Трифон Иванов се възползвали от добротата му и го посъветвали да направи сериозни инвестиции в увеселителен парк и заведение в Поликраище.

Бронзовият медалист от САЩ’94 – годината, в която хвърковатата чета на Димитър Пенев изправи цяла България на крака от гордост сметнал, че инвестицията е добра и си струва. Той вложил всичките си средства, спечелени от успешната му футболна кариера.
Съдружниците на Трифон Иванов обаче не се поколебали да прехвърлят по-голямата финансова тежест върху него и така се наложило да изтегли банков заем в размер на 700 хиляди лева.

Трифон Иванов
Всичко това оказало пагубно влияние върху здравословното състояние на великия защитник

Отначало всичко потръгнало добре, но в един момент Трифон Иванов започнал да изпитва сериозни затруднения в изплащането на заема, тъй като бил подведен от съдружниците си. Тогава покрай множеството притеснения се появили и първите му сърдечни проблеми.
Стигнало се до там, че поради невъзможността на Туньо да изплаща заема, целият комплекс бил обявен за публична продажба от частен съдебен изпълнител.



За съжаление тази неуспешна инвестиция на Трифон Иванов била предшествана и от друга такава. Всички помним времето, в което футболистът реши да се захване с петролен бизнес, но за съжаление и там не му провървя.
Верен приятел на Трифон Иванов разкрива, че тези неуспешни инвестиции направо го стопили и дори „изтрили” усмивката от лицето му, пише zajenata.bg като се позовава на информация на pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.