Ето кои са вашите печеливши числа според зодията ви! (ЧАСТ 1)

0
775

Едно знание, което ще бъде полезно на много хора. Всяка зодия е неразривно свързана с числата. Някои от тях  ви носят голям късмет и печалби, ако вие заложите на тях

Всеки един от нас си има числа и дати, на които си е забелязал, че му върви и са му на късмет.

Отделните зодии си имат свои печеливши числа
Отделните зодии си имат свои печеливши числа

Вероятно имате такива дни. Тръгвайки сутрин с колата си случвате зелена вълна на светофара. Паркирате на най-удобното за вас място, което отдавна не е било свободно. Пред службата колегите ви посрещат с усмивка. А всичко, с което се захванете, се реализира по удивително лесен начин.

Ако не сте забелязали кои числа ви носят късмет според зодията ви, днес ще ви разкрием това, с помощта на bukvar.net.

Ако сте зодия Овен, то вие сте любители на хазарта и моментните игри. Вашият щастлив ден през седмицата е вторник. Числата, с които възможността да спечелите е най-голяма са 1, 11, 21, 31. Представителите на този огнен знак не пропускат да заложат и на своята рождена дата, с която винаги пробват късмета си.



Ако сте представител на зодия Телец, то вие не сте любители на излишния риск. Вие няма да заложите на числото 13, тъй като вярвате в неговата негативна сила. Но с лекота ще зачеркнете във вашия фиш числото 25, тъй като то ще ви донесе щастие. Вашият щастлив ден от седмицата е сряда, а късметлийските ви числа са тези, свързани с рождените дати на близките ви, номера на улицата, на която е домът ви или възрастта ви.

За зодия Близнаци хазартът е начин да повдигнете адреналина си, затова вие винаги се спускате в подобни предизвикателства. Близнаците обичат да прилагат аритметика – събиране, изваждане, деление или умножение, на цифрите, появили се пред тях случайно. И така да получат числата, на които да заложат в лотарии и тото. Но всички Близнаци няма да пропуснат да зачеркнат цифрата 2 на фиша си, тъй като вярват, че тя им носи много късмет. Щастливият ден на представителите на този знак от зодиака е петък.

За хората, родени под знака на Рак, силният им ден, който винаги им носи късмет, е понеделник. Не са любители на хазарта – те не вярват в тези случайни печалби от лотарии, тотализатори или бинго. Могат да си вземат билетче от моментни игри, но няма да заложат бъдещето си на него. Това са хора прагматици. Ако все пак решат да попълнят фиш с числа, ще заложат на своята рождена дата, тази на партньора си, на децата си.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.