Ето кои са вашите късметлийски числа според зодията ви! (ЧАСТ 3)

0
1072

Всяка зодия е неразривно свързана с определени числа, които носят късмет и печалби. Ако залагате на тях ще ви върви добре. Късмет на всички!

Ако сте зодия Стрелец, вие залагате винаги на числа, които имат някаква лична история за вас самите.

Отделните зодии си имат свои печеливши числа
Отделните зодии си имат свои печеливши числа

Анализите показват, че в тези цифри, доста често фигурира 9, тъй като те вярват, че това им е щастливото число. Тъй като представителите на тази зодия са известни със своите любовни игри и завоевания, числата, на които ще заложат, са например датата на началото на последната им връзка, датата на целувката, споделена за пръв път с партньора им, датата на сватбата им. Денят от седмицата, в който се чувстват най-комфортно, е сряда.

За един от най-рационалните знаци на зодиака – Козирог, числата, които избират да зачеркнат на фиша си или да заложат в билетчето си, трябва да имат някаква логическа връзка помежду им. Това най-често са дати на значими събития, годишнини. Щастливият им ден от седмицата за родените под знака на Козирог, е вторник.

Водолеите са ексцентрици, затова те биха заложили на числа, избрани напълно случайно. Те не биха си губили времето в това да смятат, да събират или изваждат, да умножават или да делят, за да получат нужните им цифри – те просто си избират числата, които са им нужни, на пръв поглед. Техният ден, в който са си забелязали, че им върви, е четвъртък.



Последният знак от зодиака – Риби, е изключително суеверен. Те трудно залагат на хазарта, тъй като смятат, че ако спечелят лесните пари, това няма да им донесе късмет. Затова те играят подобни игри много рядко. За тях сънищата са много показателни, затова е редно те да вярват в тях и да си записват числата, които сънуват. Рибите се чувстват най-добре в сряда, когато е техният щастлив ден.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.