Нели Конуй говори за мисията в живота (ВИДЕО)

1
429

Много хора чувстват, че са родени с мисия в живота, но не знаят как точно да я реализират. Нели Конуей дава ценни съвети

Обясненията на Нели Конуей ще ви бъдат полезни:

„Мисията на живота ви е това, което ви дава смисъл за живот, изпълва ви с радост и вълнение, а сърцето ви тупти щастливо.

Вие живеете мисията си когато правите нещо добро докато сте тук на Земята, помагате на другите и правите света по-добро място за всички.

Ако вие работите само за парите, за да платите сметките си, то това ще доведе до тревоги, подтиснатост и тежка депресия.



Мисията на живота не е за пари.

Понякога мисията ви може да е да сте родител, да сте доброволец, да се молите за доброто на другите, или пък да помагате на животните да имат по-добър живот тук на Земята.

Мисията на живота няма нищо общо с богат и известен, въпреки че понякога това може да е страничен ефект.

neli-misia
Нели Конуей е убедена, че всеки от нас може да открие своята мисия в живота  Сн: Nelly Coneway

Всеки успял и живеещ мисията си човек е щастлив, финансово независим и вярва на интуицията си, това усещане в стомаха, което подсказва правилния път.

Вие имате ангели хранители, които по всяко време ви дават идеи, важното е какво ще направите с тях.

Ентусиазъм, любов към това, което правите, всичко това показва, че вие сте на пътя си и правите това, за което сте дошли, ако не, то нещо трябва да бъде коригирано.

Когато вие започнете да живеете мисията си, благоденствие се отваря, вселената ви дава всичко, от което имате нужда, за до продължите напред.

Ако вие се приемате като Служител на Светлината, знаете мисията си, но нямате чисти намерения и злословите, нападате, завиждате на другите, то ангелите няма да ви изпратят клиенти и вие няма да успеете.

Ангелската енергия е много чиста енергия и като с лупа ще покаже всичките недостатъци в характера ви, за да може да освободите това, което ви спира и да заживеете един нов живот, щастлив и пълноценен, в служба на доброто, любовта и светлината.

Визуализирайте това, което искате и висшата цел защо го правите – че ще помогнете на много хора с това, което правите, че ще промените себе си към по-добро и от там и света, който ви заобикаля.

Вярвайте, че вашите най-висши намерения са подкрепени от Вселената, вие давате най-доброто от себе си, но и получавате, вашият труд заслужава и ще бъде оценен.

Фокусирайте се на службата в името на нещо голямо, а не на това как да впечатлите другите.

Никога не е между вас и другите, а между вас и Господ, истината вътре във вас.

Така че, милички, не се притеснявайте какво ще кажат другите, вие знаете най-добре, любовта в сърцето ви, която ви води, вярата че Господ, тази висша сила, която ви е създала, бди нас вас, това е важното.

Ако все още се лутате и търсите отговор на въпроса за смисъла на живота си, каква е мисията ви, то попитайте ангелите за ясни чисти знаци и те ще ви помогнат, попитайте и Архангел Михаил, който води всички Служители на Светлината.

Проверете какво означава името ви. В името ви е закодирана енергията, която ще подкрепи мисията ви в този живот.

Имената ни са свещен, вълшебен код, който отваря талантите ни и осветява пътя ни.

Проверете онлайн откъде идва името ви, какво означава и веднага ще разберете какъв тип е душата ви – Служител на Светлината, лечител, рицар на Светлината, защитник, лидер, творец и др.

Произхода на името означава къде, в коя ера от съществуването си на Земята, душата ви е имала най-голямо духовно просветление.“

Благодарим на Нели Конуей за полезните съвети и напътствия!

На видеото по-долу Нели е направила демонстрация на медитация, чрез която можете да откриете своята мисия в живота.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.