Така се прави най-вкусния пълнен хляб – хит сред домакините (експресна рецепта)

0
2345

Този пълнен хляб е много по-вкусен от останалите, но сами ще видите защо

Има много рецепти за пълнен хляб, но смело можем да твърдим, че тази е най-вкусната. Тя се превърна в хит сред домакините, тъй като се прави скоростно и е наистина повече от богата.

Трябва ни един цял и ненарязан хляб, около 200 грама шунка, 200 грама шпеков салам, 100 грама краве сирене, 100 грама топено сирене, около 300 грама кашкавал, едно пакетче краве масло, три скилидки чесън и сусам за поръсване.

пълнен хляб
Много видове пълнен хляб има, но този чупи рекорда по вкусотия

Първо си нарязваме хляба от единия до другия край – на дължина и широчина. След това във всеки един процеп поставяме от нарязаните месни колбаси, малко от топеното и краве сирене.

В този хляб главното и основно е кашкавалът, затова гледаме да го поставим във всеки един процеп, без празно място. Пакетчето с краве масло го разтопяваме и го смесваме със скилидките чесън, които сме пасирали преди това. Изливаме го после в хляба.



Отдолу си правим едно легълце от алуминиево фолио, за да може като изтичат от чесъна и мазнината, те да падат директно в долната коричка на нашия хляб и да я направят страшно вкусна, хрупкава и ароматна. Накрая отгоре поръсваме със сусам и поставяме да се запече във фурната за около десетина минути.

Този хляб става лесно, бързо и много приятно. Със сигурност ще ви хареса, защото е едно от най-вкусните ястия, които сме опитвали. Макар и да изглежда скромно на пръв поглед.

Пожелаваме ви да си го изядете с огромен кеф, да ви бъде страшно вкусно и да се видим скоро с нови и апетитни рецепти! Добър апетит на всички ви!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.