Седмичен хороскоп от 10 ноември 16 ноември 2014 г. – 1 част

0
383

Вашият седмичен хороскоп (от 10 ноември 16 ноември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица важен фактор ще бъде умението моментално да се ориентирате в сложна обстановка. Професионалната сфера или семейството изискват бързи решения, а за рисковете ще мислите после. Не допускайте да се възцари атмосфера на неразбиране и недоверие. Проявете необходимия такт и внимание, за да запазите искреност в отношенията.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Настоящата седмица създава всички необходими условия за нов етап в бизнеса или творческия живот. Струва си да послушате съветите на околните, те могат да се окажат много полезни. Възможно е известно напрежение в романтичните или приятелски отношенията. За уикенда си уредете среща и изяснете всички въпроси или недоразумения.

седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Не притеснявайте, ако не успеете да свършите всичко веднага, защото вероятно задачите са повече от силите ви. През настоящата седмица очаквайте известни неуредици, както в офиса, така и у дома. Желателно е да пресмятате времето си в запас и да не се дразните от нечии закъснения. Като цяло, работата ви ще се окаже много продуктивна, а уикендът – спокоен и идеален за почивка.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица ще донесе спокойствие и вътрешен баланс. Особено, ако до вас са любимите хора! Бъдете отворени за новото, имате възможност да се самоусъвършенствате и да получите нещо, което ви липсва. Старите мечти започват да се осъществяват, благодарение на вашето търпение и старание.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Седмицата е благоприятна за дългосрочни планове и постепенното им прилагане в живота. Някои от тях имат нужда от редакция и реалността ще ви подскаже правилните действия. Възможна е емоционална нестабилност и когато става въпрос за сериозни финансови въпроси, доверете се на разума, а не на мимолетните чувства.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица е добре да се вслушате в своя вътрешен глас. Така ще действате много по-гъвкаво и по-ефективно. Няма смисъл да се нагърбвате с всички проблеми – наблизо са верните приятели, готови да ви помогнат с действия и съвет. Постарайте се да не заблуждавате никого, включително и себе си.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.