Седмичен хороскоп от 10 ноември 16 ноември 2014 г. – 2 част

0
443

Вашият седмичен хороскоп (от 10 ноември 16 ноември 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп възникналите въпроси тази седмица успешно ще бъдат решени, така че не се притеснявайте предварително. Известна разсеяност може да създаде проблеми – за да ги избегнете, важната информация съхранявайте внимателно. Успехите в професионалната сфера ще имат добро финансово измерение и през уикенда може да си позволите повече вълнуващи преживявания.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмица не е нужно да се избързва с нововъведенията. Те със сигурност са полезни, но може би малко преждевременни. Залогът за успеха е в постоянството! Безгрижието може да ви изиграе лоша шега, когато попаднете в полезрението на важни хора. Домашните проблеми решавайте своевременно и ще се насладите на заслужена почивка през уикенда.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) За да отговорите на предизвикателствата в професионалната сфера, през настоящата седмица трябва да допълните своите знания и умения. Възможно е разкриването на нови позиции и конкуренцията вероятно ще се активизира. Ако демонстрирате търпение и увереност, вашето лидерство не буди съмнение. Обърнете внимание на случващото се в личните отношения, някои въпроси не търпят отлагане.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп уединението може да ви бъде от полза, но не трябва да се затваряте в себе си. Общувайте само с най-близките хора, защото с останалите може да имате повече недоразумения. Настоящата седмица ще разкрие във вас нови творчески аспекти и за това се нуждаете от спокойствие и душевен комфорт. Повярвайте и ще успеете!



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През настоящата седмица едно интересно предложение обещава да разкрие пред вас нови възможности. Трябва да го обмислите внимателно и да не приемате веднага, вероятни са промени. За далечни пътувания тези дни не са благоприятни. В семейните отношения се възцарява хармония и по-добре да я съхраните, като прекарате повече време с най-близките хора.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп тази седмица е благоприятна за подготовка и срещи с нови хора. Бъдете готови да поемете отговорността за взетите решения, които може да променят живота и на ваши близки. Не оставяйте нещата да се движат по инерция. Ако сте уверени в правотата си, защитавайте истината. Позволете си истинска почивка – забравете за всичко и всички, и посветете уикенда на своята личност!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.