Ново! „Къщата на загадките“ Domus Rebus Ви очаква!

0
341

Чудите се на кой филм да отидете в киното ли?

Ние Ви предлагам нещо далеч по-завладяващо, запомнящо се, незабравимо и спомен за цял живот, което ще Ви накара да АХ-нете! Тепърва навлиза в България!

domus rebus
Domus rebus или иначе казано „Къщата на загадките“

Нашата приятелка Натали ни покани в нейната „Къща на загадките“ в Пловдив, за да ни покаже една интересна игра в реалния живот, в която ти си истинският играч и именно в това се крие очарованието на играта, което е незаменимо, за разлика от компютърните игри. Това е бутикова игра, която ще Ви вкара във филма в буквалния смисъл и ще може да се вживеете в ролята на детективи и откриватели, да си направите гимнастика на мозъка и да се посмеете от сърце с приятели. Горещо Ви препоръчваме да си направите една екскурзийка до Пловдив и да се насладите не само на града, а и на това уникално изживяване, което ще Ви плени и зариби, още повече, след като лъчезарната Натали Ви поведе на тази приключенска разходка!
Наистина си заслужава, затова и сърдечно благодарим на нашата приятелка, която е положила толкова усилия, за да създаде това уникално кътче Domus Rebus!
domus rebus4

loading...


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.