Ново! “Къщата на загадките” Domus Rebus Ви очаква!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Чудите се на кой филм да отидете в киното ли?

Ние Ви предлагам нещо далеч по-завладяващо, запомнящо се, незабравимо и спомен за цял живот, което ще Ви накара да АХ-нете! Тепърва навлиза в България!

domus rebus

Domus rebus или иначе казано “Къщата на загадките”

Нашата приятелка Натали ни покани в нейната “Къща на загадките” в Пловдив, за да ни покаже една интересна игра в реалния живот, в която ти си истинският играч и именно в това се крие очарованието на играта, което е незаменимо, за разлика от компютърните игри. Това е бутикова игра, която ще Ви вкара във филма в буквалния смисъл и ще може да се вживеете в ролята на детективи и откриватели, да си направите гимнастика на мозъка и да се посмеете от сърце с приятели. Горещо Ви препоръчваме да си направите една екскурзийка до Пловдив и да се насладите не само на града, а и на това уникално изживяване, което ще Ви плени и зариби, още повече, след като лъчезарната Натали Ви поведе на тази приключенска разходка!
Наистина си заслужава, затова и сърдечно благодарим на нашата приятелка, която е положила толкова усилия, за да създаде това уникално кътче Domus Rebus!
domus rebus4

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар