Вижте значението на пръстена според пръста, на който го носите

1
674

Носенето на пръстена на палеца изразява силата на вашата воля. Този пръст е изражение на логиката и силата на волята, които контролират действията ви

Може би не сте се замисляли за значението на пръстена според пръста, на който го носите, както и за неговото влияние върху вас.

В следващите редове ще ви разкрием именно тези тайни за пръстена.
В днешно време можем да срещнем младежи, носещи пръстена и обеците си на различни места.

Едва ли обаче сте си давали сметка, че носенето на пръстена има послание не само към някой, а и към света като цяло.
Ето и значението в зависимост от разположението на пръстена:

пръстена
Носенето на пръстена на палеца изразява силата на вашата воля

ПАЛЕЦ
Носенето на пръстена на палеца изразява силата на вашата воля. Този пръст е изражение на логиката и силата на волята, които контролират действията ви. Той е независим от останалите пръсти, но е най-важният, тъй като без него не бихме могли да свършим почти никаква работа.



ПОКАЗАЛЕЦ
Ако носите пръстена на показалеца си, това издава власт и амбиция, тъй като той е символ на нуждата от повишаване на егото ни и установяване на сила и власт.
Носенето на пръстен на този пръст се отъждествява като желание за власт и амбиция. Вярва се, че този пръст притежава особена мощ и поради тази причина в древни времена свещеници, царе и лечители са носили бижутата си именно на него.

СРЕДЕН
Средният пръст е олицетворение на материализъм и идентичност. Като най-висок сред всички пръсти той се свързва с нашите цели в живота. Предвид, че е в центъра на ръката, той олицетворява и нещата, които са най-важни за нас. Хората, които носят пръстена си на този пръст, често се опитват да бъдат център на внимание.

БЕЗИМЕНЕН
На безименния пръст носят пръстена си хората, които са изпълнени с творческо мислене, в тях бушуват емоции и имат голямо сърце.
Освен това този пръст е свързан с артерия, която отива до сърцето и поради тази причина се свързва с чувството на обич и любов. Показател е за креативността и артистичността ни.

КУТРЕ
Най-общо казано този пръст е олицетворение на връзките, не само в личния ни живот, а и бизнес отношенията. Той се свързва с отношението ни към останалите, материалния свят и интимността. Освен това е израз на отношението на дадената личност към самия себе си. Обикновено хората, които носят пръстен на този пръст имат ниска самооценка и поради тази причина се опитват да привлекат вниманието върху себе си, пише sanovnik.bg.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.