Бразилската диета ще стопи всяка мазнинка по вас

0
314

С нея само за две седмици бихте могли да стопите до десет килограма от теглото си

С наближаването на пролетно-летния сезон всяка дама би искала да изглежда в перфектна форма. Най-добрият начин за постигането на мечтаната форма е бразилската диета, която ще стопи всяка излишна мазнинка по тялото ви.

Хората, които вече са се доверили на бразилската диета твърдят, че е в състояние да стопи планини от мазнини. Бразилската диета се основава на приема на яйца. С нея само за две седмици бихте могли да стопите до десет килограма от теглото си.

бразилската диета
С нея само за две седмици бихте могли да стопите до десет килограма от теглото си

През първите два дни от бразилската диета за закуска, обяд и вечеря хапвате едно и също, а то е по едно сварено яйце, чаша горчиво кафе и една ябълка.

На третия ден закусете с две сварени яйца. За обяд хапнете парче говеждо месо, гарнирано със спанак, а за вечеря – едно варено яйце и спанак.



През четвъртия ден закусете отново с едно варено яйце. За обяд се поглезете с варена риба и домат, а за вечеря – чаша минерална вода.

На петия ден за закуска отново хапнете едно варено яйце и изпийте чаша горчиво кафе. За обяд ви се полагат две варени яйца, гарнирани с домат, а за вечеря – печена на грил риба, гарнирана със зеленчуци и оцет (без мазнина).

През шестия ден се повтаря закуската от предходния ден. За обяд се поглезете с парче говеждо месо и краставица за гарнитура, а за вечеря си изпечете телешко месо на грил, гарнирайте го с домат и чаша минерална вода.

В последния ден от първия цикъл на диетата закусете с едно варено яйце и обичайната чаша горчиво кафе. За обяд хапнете половин пиле на грил и зеленчуци, а за вечеря изяжте другата половина на пилето на грил и хапнете една ябълка за десерт.

След като приключите със седмия ден от следващия ден повтаряте диетата като започвате в същия ред отначало, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.