Нели Конуей ни учи как да се приемаме със себеуважение (ВИДЕО)

0
470

Поради различни външни и социални фактори много хора имат ниско самочувствие и отказват да се приемат такива каквито са. Нели Конуей идва на помощ

Нели Конуей постоянно ни напомня да не се сравняваме с околните, защото всички ние имаме различни съдби, а за да изпълним своите различни съдби, ние сме създадени различни.

По тази причина е изключително важно всеки да се приема такъв какъвто е, да държи на себе си и да насочи своите градивни сили към реализиране на своята съдба.

Затова Нели Конуей записа преди броени дни една специална и полезна медитация.

„Как се прави медитацията?



Можете да пеете на глас или на ум мантрата Гуру Гуру Уахе Гуру Гуру Рам Дас Гуру като слагате всяка дума в различна чакра.

Започва се от първата чакра нагоре към коронната и към аурата.

Ако сте фокусирали енергията и не мислите за нищо, а само повтаряте мантрата, то много скоро ще засветите с лъчиста бяла светлина. Хора, които дълго време правят тази медитация, за повече дни редовно, имат като златна броня около аурата си, което е супер защита.

nelly-meditatia
С тази полезна медитация ще заживеете в пълна хармония с вас самите Сн: Nelly Coneway

Това е мантра за самолюбов, самоуважение и приемане на себе си такъв какъвто си, без да съдиш себе си и останалите.

1ва чакра – Гуру
2ра – Гуру
3та – Уахе
4та- Гуру
5та – Гуру
6та – Рам
7та – Дас
8та – Гуру

Можете да правите мантрата по всяко време, за по няколко минути на ден, като пеете с песента или като мислено вибрирате мантрата. Можете да сте седнал на пода или на стол, може да сте легнал или да сте сред природата.

Ако направите тази медитация всеки ден за 40 последователни дни, то вие никога няма да имате проблеми с това да знаете кой сте, ще приемете себе си, ще обичате и уважавате себе си и ще промените целия си живот.

Това са много силни вибрации, които активизират и сърдечния меридиан, което ще ви помогне да приемете красотата и любовта в света, който ви заобикаля.

Гуру означава учителят, мъдростта вътре във вас, която ще ви изведе от тъмнината към светлината. Когато пеете мантрата, самата комбинация, върха на езика ви докосва небцето и меридиана, който отваря сърцето ви, подава сигнал към хипоталамуса, хипофизата и епифизата.

Първият положителен ефект от пеенето на мантрата за няколко минути ще е – ще се чувствате като в еуфория, приповдигнат, щастлив, ще се усмихвате, ще бъдете оптимистичен, а притесненията ви ще се изпарят и ще се чувствате силен, уверен, ще вярвате и обичате себе си, защото вие можете.

В клипа ще видите как, под каква форма се движи енергията през чакрите и как изглеждат те.

Чакрите, енергийните центрове са като фунии – отпред е където давате, отзад, на гръбначния стълб са окончанията на чакрите, там където приемате, много ясно е показано на една от снимките.

Медитацията записах в деня, в който творческата, вълшебната енергия в града на Ангелите е най-силна.

28-02-2016 ден, вибриращ под знака на творчеството, 3

3 е творческата мисъл, която вдъхновява милиони и която прави чудеса.

3 е и върха на пирамидата, на триъгълника, в ден като този ти можеш да си на върха на мечтите си, да ги направиш реалност по-лесно, стига да имаш висши намерения и 0 очаквания.

2+8=10 – любов и успех, които отварят блестящото ви тяло и лидера у вас

2+8+2+2+1+6=21, 2+1=3 – творческото начало, любовта, лидерството, желанието за положителна промяна като използвате талантите си.

88 Оскари – двоен успех, безкрайно изобилие, лечение, успех, просперитет, 8+8+16, 1+6=7

7 е ангелските вибрации, лидерство, новото начало,

6 е учителя, гуру, чистият канал със Създателя.

На силен ден като този всичките ви големи мечти и нови начинания, които ще обагодетелстват и други хора по света, ще бъдат подкрепени. Никога не спирайте да мечтаете и вярвайте, че можете да ги постигнете!

Лос Анжелис е гърлената чакра на света, не случайно Холивуд, Меката на творчеството е тук. В Южна Калифорния са закодирани и вибрациите на древните Атланти.

Ето линка където можете да си купите песента на Сат Кърън – Гуру Гуру Уахе Гуру, Guru Guru Ram Das Guru by Satkirn.

www.spiritvoyage.com/yoga/Guru-Guru-Wahe-Guru-Guru-Ram-Das-Guru/Satkirin-Kaur-Khalsa/CDS-001599.aspx

Видеото заснех в 4.44 ч. следобяд (докато пишех този текст осъзнах, че 4+4+4=12, 1+2=3, отваряне на творческите заложби), в Малибу над плажа на Афродита, един много силен енергиен център на красотата и творчеството (не случайно къщите на едни от най-талантливите и успели хора на изкуството, актьори, певци, режисьори и продуценти, са тук.

Всеки живее там, където неговите лични вибрации и карма са в унисон с вибрациите на мястото.“

Благодарим на Нели Конуей за чудесните съвети и препоръки! 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.