Избери сърце и разбери какво те очаква

0
302

Крайно време е да поемете дълбоко въздух и да изпълните сърцето си с любов

Вероятно изгаряте от желание да разберете какво ви е приготвила съдбата. За да научите, е необходимо да изберете сърце.
Най-вярна ще бъде прогнозата за онези от вас, които изберат онова сърце, което е привлякло първо погледа им.

Не мислете много, просто погледнете картинката и изберете своето сърце, след което прочетете тълкуванието.

Сърце 1
Ако сте избрали сърце едно, това е знак за оптимизъм. Занапред успехът ще се превърне във ваш спътник, а светлината ви ще озарява всички наоколо и ще ги прави щастливи.

сърце
Крайно време е да поемете дълбоко въздух и да изпълните сърцето си с любов

Сърце 2
Вие сте живото доказателство за това, че дори само един човек може да промени света. Не се отчайвайте, ако всичко около вас изглежда сякаш е потънало в хаос. Вашата мисия е да правите мили неща за хората, за да ви отвърне Вселената с добрина.



Сърце 3
Обзети сте от страх и не виждате надеждата, която стои пред вас. Не забравяйте, че без неуспехите и тъгата, не бихме могли да оценим истински щастливите моменти от живота си. Нещата със сигурност ще се оправят.

Сърце 4
Крайно време е да поемете дълбоко въздух и да изпълните сърцето си с любов. Спомнете си, че именно любовта е истинската му мисия и не го лишавайте от нея.

Сърце 5
Ако всичко наоколо ви изглежда твърде мрачно си спомнете, че без мрак няма светлина. Изборът на това сърце вещае, че много скоро нещата ще се наредят и ще излезете от затрудненото положение, в което се намирате.

Сърце 6
Обикновено сте позитивно настроени и винаги успявате да зарадвате любимите си хора. През някой от следващите дни обаче енергията, която струи от вас ще зарадва непознат. Вие ще се превърнете в причината да си каже „Днес ми е ден!”, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.