Пещера лекува безплодие, излъчва целебна енергия! (Най-древната е в света)

0
480

Пещера излъчва невероятна целебна енергия

Пещера, известна още като Утробата има мощна космическа сила, която лекува много болести. В нея човек се пречиства и излекува организма си от много болежки. Сакралното място е известно още като Вулвата, заради формата си. Пещерата се намира в близост то село Ненково, в Източните Родопи. Тя е разположена на около дванадесет километра от Кърджали и на 132 километра на юг от Стара Загора.До свещеното място се стига по не много труден маршрут от два-три километра навътре в планината.

Скалният храм е на повече от 3000 години. От учените е отрит преди десетина години и е предизвикал истинска сензация. Пещерата е дълбока около двадесет и два метра, висока е към три метра и широка два и половина метра.

Пещерата Утробата е силно енергийна и лековита зона
Пещерата Утробата е силно енергийна и лековита зона

Входът е цялостното й вътрешно оформление е под формата на женска утроба, откъдето е произлязло и името й. В дъното има олтар. Според вярванията тук траките са извършвали дионисиевите мистерии. Те са вярвали, че на това място слънцето се съвкупява със земята и от този акт на бял свят се ражда бога-цар.

Съществуват и други подобни пещери в света, но тази е най-голямата открита до днес и няма аналог на планетата. Според учените пещерите-утроби датират още от каменно-медната епоха през 4-ти век преди новата ера. Изграждането им е свързано с женското плодородие. Поверието твърди, че ако жена, която няма рожба престои в нея, ще зачене.



Има много доказателства, при които бездетни жени са се сдобили с деца. Пещерата има и силно енергийно излъчване. Много хора, престоявайки в нея са се излекували от тежки болести. За тази енергия е знаела дори известната с екстрасензорните си способности Джуна.

Местните хора твърдят, че пещерата утроба наистина лекува и дарява с плодородие бездетни двойки. Всеки, посетил пещерата Утробата твърди, че точно на това място енергийното излъчване на земята се чувства много силно, дори осезателно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.