Задава се бум от изневери!

0
458

Китайската митология сочи, че с Годината на огнената маймуна настъпва сериозна промяна и раздвижване

Специалисти алармират, че се задава истински бум от изневери и главният виновник за това е Годината на огнената маймуна, в която се намираме според китайския календар.

Като цяло освен, че ще създаде предпоставки за множество изневери, тази година ще е изключително динамична и непредвидима. Именно думите „непредвидима” и „динамична” описват най-точно и правилно настоящата година, което означава, че не са изключени и изневери и дори рискът от тях е доста голям.

изневери
С Годината на огнената маймуна настъпва сериозна промяна и раздвижване

Китайската митология сочи, че с Годината на огнената маймуна настъпва сериозна промяна и раздвижване.
Промените ще са напълно неочаквани и доста бурни. Въпреки, че това не важи за всички, новото ще е в положителна насока.

Маймуната притежава силата да размести всичко онова, което сме планирали и това е в сила най-вече за личните отношения.
Почти всички изневери ще са породени от скуката и еднообразието, които често превземат сериозните връзки.Специалистите посочват, че бумът на изневери ще се дължи до голяма степен на жаждата за нещо ново и любопитството. За немалка част от сериозните връзки тези изневери ще се окажат пагубни, тъй като ще доведат до раздяла, сочат експертите по фън шуй.

Годината на огнената маймуна тласка много хора към огнените страсти и ги кара да не се интересуват от стабилността и сигурността.
За да бъде избегнато отрицателното й влияние, експертите съветват да излезете от обичайното ежедневие с любимия човек и да предприемете повече нови неща. Само така ще сведете риска от изневери до минимум, тъй като умовете ви ще бъдат заети с новите неща, пише ezine.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.