Нови разкрития за състоянието на Наско Сираков (ВИДЕО)

0
281

Основните изследвания вече са направени. Футболистът остава неподвижен

Тази сутрин медиците от УМБАЛ „Света Анна”, където Наско Сираков бе приет вчера по спешност направиха нови разкрития за състоянието му.

Според специалистите, Наско Сираков е имал оплаквания, които са в състояние да сломят и най-силния човек.
Доц. Росен Калпачки, който е началник на Клиниката по нервни болести към лечебното заведение обаче заяви в ефира на Нова тв, че новините за футболиста са добри.

Наско Сираков
Основните изследвания вече са направени. Футболистът остава неподвижен

Доц. Калпачки заяви, че твърдо може да каже, че състоянието на футболната легенда е стабилизирано. Наско Сираков е спокоен, но все още има малко оплаквания. Изкарал е спокойно нощта и се чувства доста по-добре от вчера, когато бе приет по спешност.
Все още обаче има малко главоболие и световъртеж.

Специалистът уточни, че в случаи като този на Наско Сираков се въздържат от поставяне на тежки диагнози още в първите часове, тъй като подобни оплаквания могат да са в резултат на редица здравословни проблеми. Първите 24 часа в подобни състояния винаги са най-критичните. Доц. Калпачки посочи, че почти със сигурност може да твърди, че легендарният футболист не е покосен от инсулт, каквото беше първоначалното съмнение.



Състоянието на футболната легенда може да е в резултат на физическа или психическа преумора, разстройство на кръвообращението и още редица здравословни проблеми, които да доведат до такава тежка вестибуларна криза.
Основните изследвания вече са направени, но предстои да бъдат извършени още някои, за да бъде уточнено състоянието на Наско Сираков. Налага се футболистът от близкото минало да остане още няколко дни в болница като най-неприятната част е, че трябва да стои неподвижен и на тъмно, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.