Вижте какво разкрива числото на разума за личността ви (I част)

0
238

Може би ще останете доста изненадани от това, което ще научите за себе си

Всички специалисти по нумерология биха заявили, че рождената ви дата не служи само за да сте наясно кога да поканите приятелите си на парти. Тя разкрива до голяма степен личността ви.

В следващите редове ще ви разкрием една изключително лесна формула, с помощта на която ще изчислите числото на разума, а то от своя страна ще разкрие неподозирани тайни за личността ви. За да разкриете тайните на личността ви, са ви необходими две ключови числа – рождената ви дата (само денят, без месеца и годината) и числото на името ви.

личността
Може би ще останете доста изненадани от това, което ще научите за себе си

За да разберете кое е числото на вашето име, ще трябва да съберете числата, отговарящи на всяка буква от него. Необходимо ви е само собственото име. Вижте на коя цифра отговаря всяка буква.
1 – А, Й, Т
2 – Б, К, У и Ю
3 – В, Л, Ф и Я
4 – Г, М и Х
5 – Д, Н и Ц
6 – Е, О и Ч
7 – Ж, П и Ш
8 – З, Р, Щ и Ъ
9 – И, С и Ь

След като съберете числата на рождената си дата, трябва да редуцирате резултата до едноцифрено число. Същото правило важи и за резултата от името ви. Накрая съберете двете получени числа като отново трябва да ги редуцирате до едно.
Сега е ред да научите какво разкрива резултата за личността ви:



1
Характерно за вас е нестандартното мислене. Вие не сте от тези, които биха се подчинили на някакви стереотипи и не се поддавате на чуждо влияние. Освен това сте изключително смели и надарени.

2
Вие сте изключително тактични хора, надарени с изключителна мъдрост и емоционалност. Винаги можете да разчитате на интуицията си, тъй като е много развита. Освен това винаги сте отворени към предложенията на другите хора, но пък винаги си имате едно наум и не се съгласявате на сляпо, пише sanovnik.bg.
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.