Вижте какво разкрива числото на разума за личността ви (II част)

0
236

Ако вашето число на разума е 4 това означава, че никога не взимате светкавични решения, тъй като не сте привърженици на риска

Първата част можете да прочетете ТУК.

В първата част на този материал ви запознахме как да изчислите числото на разума, което оказва огромно влияние върху личността ви.

Нумеролозите разкриват, че личността на всеки един от нас до голяма степен се повлиява от числото на разума. Ето какво сочат резултатите:

личността
Ако вашето число на разума е 4 това означава, че никога не взимате светкавични решения, тъй като не сте привърженици на риска

3
Ако вашето число на разума е 3 това означава, че личността ви е надарена с изключително бързи реакции и остър ум. Вие сте като истинска природна стихия, която не се съобразява с останалите. В състояние сте да вземете важни решения за части от секундата. Много сте креативни и никой не е в състояние да ви вкара в някакви рамки.



4
Никога не взимате светкавични решения, тъй като не сте привърженици на риска. Необходимо ви е достатъчно време, за да можете да обмислите добре нещата, тъй като сте изключително практични и методични.
Вие винаги имате резервен план за всяка една ситуация. Притежавате изключително аналитичен ум и сте организирани, което би могло да ви е от полза, ако се насочите в сферата на правото.

5
При вас нещата сякаш се получават от себе си. Но това съвсем не е случайно. Всъщност успехите ви се дължат на разума ви, който е изключително гъвкав и адаптивен. Вие сте от хората, които само с един поглед върху нещата са в състояние да дадат решение на проблем, който е измъчвал останалите доста дълго време.

6
Притежавате силно развито чувство за справедливост и можете да виждате неща, които остават незабелязани от останалите.
За да добиете представа за цялостната картина правите анализ и на най-дребните детайли, което понякога дразни околните.

7
Ако трябва личността ви да бъде описана с една дума, тя ще е механик. Вие не само анализирате всяка ситуация, а я разглобявате детайлно, за да анализирате внимателно всеки малък детайл и търсите връзката между всеки един елемент. С вас се общува трудно, тъй като мисленето ви е на доста високо ниво.

8
Вашето внимание е привлечено от цялостната картина и не обичате да оглеждате нещата в детайл.
Вие сте ръководени от максимата, че дреболиите са предназначени за дребните хора. В състояние сте да съчетаете толкова добре абстрактното мислене с рационалното, че да сътворите плодотворна симбиоза.

9
Личността ви сякаш е създадена да разбира другите. Това ви помага да отгатвате намеренията и бъдещите действия на околните. За съжаление обаче при вас логическите вериги се късат и не можете да мотивирате собствените си решения или постъпки, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.