Как да накарате човека, когото харесвате да полудее от любов по вас

0
1880

Сядате срещу парчето плат, насочвате поглед към свещта и започнете да решете бавно косата си

Ако си падате по някого, а той не отговаря на чувствата ви, съществува много лесен начин да го накарате да полудее от любов по вас.

За да си изгуби ума от любов, е необходимо да се направят някои специални ритуали. Той ще започне да ви обича толкова силно, че дори и сам ще се учуди какво се случва с него.
В един от ритуалите се използва тесто, а в другия – съвсем обикновен гребен.

За единият ритуал ще ви е необходимо собственоръчно замесено тесто с мая. Сложете едно кубче мая в топла вода, прибавете малко захар и разбъркайте, за да шупне по-бързо. Добавете и малко брашно, за да се получи гъста каша. Когато започне да се навдига, вземете един сребърен напръстник, загребете с него три пъти от тестото и го изпийте.

любов
Сядате срещу парчето плат, насочвате поглед към свещта и започнете да решете бавно косата си

При всяко едно от загребванията трябва да наричате както тестото ляга на сърцето ви, така и мислите за вас да се лепят на сърцето на… (името на човека, който искате да полудее от любов по вас).
За този ритуал се използва древната сила, която притежава насъщният. За предците ни хлябът е бил самият живот.



За другия ритуал – този с гребена, ще е необходимо да се снабдите с дървен такъв.
Другото важно условие е да го използвате само вие. Ритуалът се прави вечер – пали се свещ (но трябва да бъдете сама) и я поставяте върху червено парче плат в центъра на стаята.

Сядате срещу парчето плат, насочвате поглед към свещта и започнете да решете бавно косата си.
Това се прави, докато свещта изгасне като през това време нареждате „Сресвам косата си, която е нежна и гладка като коприна. Нека така както се плъзга гребенът по косата ми, така да се плъзнеш и ти към мен” като отново изричате името на човека, когото сте си харесали, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.