Формата на лицето издава истинската ви същност

0
272

Трапецовидната форма на лицето е характерна за хора, които са изключително деликатни и притежават бляскав ум

Физиогномиката е древна наука, която може да разгадае истинската ви същност само по формата на лицето.

Ако ви е интересно какво издава лицето ви, бихте могли да се опитате да разгадаете, като използвате помощта на следващите редове.

В случай, че притежавате правоъгълна или продълговата форма на лицето, това означава, че вашата стихия е дървото. Тази форма е характерна за хора, които притежават добри организаторски способности и постоянно жънат успехи в живота.

лицето
Трапецовидната форма на лицето е характерна за хора, които са изключително деликатни и притежават бляскав ум

Квадратната форма на лицето пък издава, че притежателят й е доста избухлива натура. Тези хора винаги искат лидерското място в живота и са достатъчно решителни и настойчиви, за да го постигнат. Могат да бъдат и добри изпълнители, които са изключително точни и откровени в действията си.



Ако имате триъгълна форма на лицето, това означава, че ваши покровители са огънят и водата.
Обикновено скулите на притежателите на тази форма на лицето са изпъкнали. Тази форма е типична както за интелектуалците, така и за ловките хитреци, които са оперирани от чувство на преданост и привързаност.

Трапецовидната форма на лицето е характерна за хора, които са изключително деликатни и притежават бляскав ум. Често пъти те са хармонично настроени към заобикалящия ги свят, но за съжаление са лишени от борбеност.

Кръглата форма на лицето е типична за хората с по-едра фигура. Въпреки това обаче те са изключително миролюбиви и нежни личности. В живота залагат основно на вкусната храна, плътските удоволствия и комфорта, пише ezine.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.