НЛО 5 пъти се е срещало с писателя Христо Нанев

1
599

Христо Нанев стана известен на много българи като гост в предаването „Въпрос на гледна точка“. Той е имал 5 срещи с НЛО

Във „Въпрос на гледна точка“, писателят Христо Нанев споделя своя опит с хора, които са имали свръхсензитивни способности и за онези, на които е помагал да се върнат в техни предишни прераждания (реинкарнации).

Писателят Христо Нанев е познавал феномена Слава Севрюкова и е писал книги за нея, както и за друг изключителен феномен Дядо Влайчо.

Те са изключително духовни хора, но преживяванията на писателя Христо Нанев при срещите с НЛО заслужават внимание.

nanev
Христо Нанев се срещнал 5 пъти с НЛО

Когато бил в 4-ти клас, в небето видял голям триъгълник – равнобедрен. В средата на триъгълника се появила светещо тяло, което се въртяло.



Гледката се открила пред погледа на малкия Христо Нанев към полунощ. Тогава целият почувствал как настръхва, когато летящото тяло минало доста ниско. После, с изключителна скорост, се стрелнало през небосклона и изчезнало.

Никой от близките на Христо Нанев не повярвал на разказа на ученика, но само 5 месеца по-късно в списание „Космос“ била публикувана снимка на същото това светещо тяло. Под снимката имало обяснение, че по всяка вероятност това е НЛО.

Втората среща с НЛО се състояла доста по-късно. Христо Нанев вече възмъжал и шофирал своя москвич.

Вън леко ръмяло. В небето пред колата са появило странно тяло, което светело с жълтеникава светлина, а над него се образувало сияние във виолетово.

То имало формата на Луната. Започнало да пулсира като се свива и разпуска. Както внезапно се появило в небето, така и изчезнало.

След време писателят Христо Нанев видял НЛО още два пъти, докато се срещнал с полтъргайста Кики.

Когато чул за Кики, Христо Нанев си помислил, че става дума за измама. Но въпреки това решил да провери лично.

Оказало се, че Кики не е измама, даже полтъргайста харесал Христо Нанев и влязъл в контакт с него.

Отговорите, които давал, били с почуквания – 2 за „Да!“ и 1 за „Не!“.

И други български ясновидци като баба Ванга, Слава Севрюкова, Момера Пенчева, Илко Казанджиев проявили интерес към Кики, докато уникалната Вера Кочовска можела да влезе в директен телепатичен контакт.

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Тоя па! Добре че му дадоха трибуна да си дрънка глупостите. И аз ги видех НЛО-тата. Оня ден минаха през квартала, но не искаха да кацат за по лаф… казаха само, че са били на сбирка с Христо Нанев и изчезнаха яко дим с мръсна газ на горе в небесата.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.