Магическа диета за отслабване: С тази отвара се свалят пет килограма за два дни!

0
1597

Магическа диета за отслабване ни прави стройни до дни

Магическа диета за отслабване ни връща към желаното тегло. Стефка от Берковица попаднала съвсем случайно попаднала на тази невероятна отвара. Младата жена доста напълняла след раждането на първото си дете и опитвала какви ли не начини да си възвърне предишното тегло.Тя опитвала почти всичко познато като диета, дори гладувала с дни, но ефектът бил-сваля няколко килограма и после пак си ги връща.

Тогава попаднала на тази невероятна отвара, която й споделила също прясна родилка. Стефка първо не повярвала, защото диетата била много елементарна, но все пак решила да се пробва. Само за два дни тя се разделила с цели пет килограма. Приятелките веднага поискали да им каже как за толкова кратко време свалила бързо излишните телеса от себе си и се превърнала в стройното момиче, преди да забременее.

С тази диета отслабвате до дни
С тази диета отслабвате до дни

И то без неприятния йо-йо ефект след това. Тя им разкрила тайната. Чудото дължала на една подправка, без която почти всяка българска манджа е невъзможна. Само че в ястията се използва в недостатъчни количества, а при хранителния режим е завишена.

И тя се нарича магданоз. Той има свойството да гони натрупаните течности в организма.В храната количеството му е недостатъчно, за да извършва тази функция и затова трябва да се приема в по-големи дози. Рецептата е уникална, проста и много евтина, което никак не е без значение.



Чудото се състои в това, че организма ни се освобождава от ненужните течности бързо и в това се състои магията на отслабването. Отварата се приготвя по следния начин. В един литър вода се поставят пет супени лъжици нарязан магданоз, докато заври. След това сместа трябва да престои двадесетина минути и после се пие в продължение на целия ден, малко преди хранене. От нея пием всеки ден, до получаване на желаното тегло.

Организмът ни не само се освобождава от ненужните течности, но и укрепва имунната система. Чисти също бъбреци и черен дроб, облекчава работата на жлъчката. С тази диета Стефка от Берковица винаги смъква толкова килограми, колкото е нужно преди пролетта и лятото, за да изглежда винаги в топ форма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.