Не е за вярване, но е факт: Кръвната група определя характера!

0
529

Кръвната група определя характера

Японците и учените от Изтока са убедени, че кръвната група определя характера и всеки може да си избира партньора според това, към коя от тях принадлежат. Тези, с най-широко разпространената кръвна група О, се отличават с добро здраве и силна воля. Лишени са от емоции, но са заредени с енергия за работа и са родени лидери.

За отрицателни качества може да се приемат тяхната ревнивост и амбициозност, но пък са отлични приятели. Жизнени, усмихнати, весели, те спазват правилата и ограниченията без проблем, спазват йерархията. Не се засягат твърде и не са злопаметни.

Тези, които имат кръвна груха А се отличават с това, че могат да работят и под голям стрес. Тези хора са добри приятели. Обичат спокойствието, реда и хармонията. Това са личности чувствителни, търпеливи и добронамерени.Техните отрицателни качества са, че са много упорити и не умеят да се отпуснат в непозната среда.

Кръвната група определя характера
Кръвната група определя характера

Чувствителни, взискателни към себе си и околните, много деликатни. Това са тези, които са с кръвна група В. Те са индивидуалисти и лесно се приспособяват към всяка среда. Това са хора независими и творчески личности. Гъвкави са и имат богато въображение.



Хората от кръвта група АВ се ръководят изцяло от емоциите си. Най-важна част от тях е, че обичат баланса във всичко. Отношението към другите е внимателно и справедливо, но понякога са резки и навлизат в пространството на другия доста неделикатно. Знаят как да се забавляват и могат да защитават позициите си. Тези хора умеят дълго и задълбочено да мислят, но понякога са в конфликт и със самите себе си.

Тези, които принадлежат към кръвна група О, алкохола не им вреди. Месото, което се препоръчва да си хапват е говеждо и пилешко. За тези, които имат кръвна група А се препоръчва да имат в менюто си повече свинска месо. С кръвна група В или АВ им е добре в менюто да преобладава заешкото и агнешкото месо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.