Нели Конуей ни учи как да станем ангелски лечител и духовен съветник

0
502

Нели Конуей учи хората, като тя винаги е казвала, че всеки човек притежава неограничен потенциал от възможности, но за съжаление той не знае за това

Нели Конуей учи хората посредством обучения, които направи в България през 2014 и 2015 година. Те въведоха участниците в невидимия ангелски свят, който е около нас.

Сега Нели Конуей си е поставила още по-амбициозна задача – повече хора да станат ангелски лечители и духовни съветници.

Ето какво лично написа:  

„Мили български ангелчета, както ви споделих, скоро започвам голям световен тур и няма да мога да отговарям на писмата ви, поради липсата на интернет, защото ще сме високо в планината. Моля извинете ме и че не мога да дойда и лично да преподавам на много места, където ме поканихте. Сърдечно ви благодаря за поканите и за любовта!



Работния ми график е пълен за две години напред. Това, с което мога да ви помогна е да обуча хора на Skype, които да могат да правят ангелски четения и лечения (да, ще работя главно на самочувствието ви, милички!), и дано да намерите смелостта да отворите мечтания духовен център, ангелска къща, или приказно магазинче, което да води хората в царството на феичките, еднорозите, русалките, архангелите и ангелите.

Нели Конуей учи
Всеки може да има мъдростта на Нели Сн: Nelly Coneway

Виждам, че някои от вас ще преподават в Лондон, Виена, Барселона, Санторини, Турция, Русия, и др. места.

Много от вас ми писахте и ме поканихте там, защото има голям интерес и нужда от любовта и лечението на ангелите…

Сега и вие ще станете ангели-пратеници на любовта и светлината. Идеята ми е да сложа информация на уеб сайта ми за тези хора, които завършат курсовете, за да може когато аз лично не мога да дойда, те да се отзоват, можете да комуникирате директно с тях за лична сесия по телефона, по ем или с лична среща.

 

 

Ще говоря и със собственичката на уеб сайта, за който работя от много години (правя ангелски четения по телефона и по ем) и за тези от вас, които владеят говоримо и писмено английски, ще я помоля да ви покани да се включите.

Nelly Coneway
Сн: Nelly Coneway

Има 3 теста, ще направите ангелски четения по телефона на английски на колеги, които вече работят за сайта, има и др. изисквания, но вярвам, че може да се справите, когато човек иска нещо, всичко и възможно. За тези, които са добре с английския, има възможности и на кораби, на които често се правят големи духовни събирания със световно известни автори и там винаги търсят хора за ангелски четения.

Сертификационните курсове на 18, 19 и 20 март са на български език.

Завършилите курса ще получат сертификат, удостоверяващ, че сте минали обучението, сертификата е на английски език, но ако желаете мога да ви го издам на български.

Вярно е, че всеки може да прави ангелски четения и лечения, всеки има този талант, но когато минете през едно подобно обучение вие всъщност премахвате вътрешни блокажи, страхове, вие работите върху себе си, за да сте полезен максимално и на другите, също по време на обучението учителите споделят техния собствен опит, който ще помогне и на др.

Nelly Coneway
Сн: Nelly Coneway

Ако работите с американска компания сертификата е задължителен, защото показва, че сте инвестирали в себе си, с времето си, защото обичате това, което правите и се отнасяте сериозно. Не знам как е в другите страни, но нито една американска компания няма да ви наеме без застраховка като независим специалист, а за нея се изисква сертификат, опит.

Ще споделя повече за застраховката на energy healer/yoga teacher по време на курсовете, компанията с която аз имам застраховка е международна и може да проверите дали покрива страни, в които вие ще преподавате.

Знам от собствен опит, че този път не е лек и изисква много работа, всеотдайност, любов, вяра и подкрепа, и затова ще направя всичко по силите ми да популяризирам работата ви като ангелски лечител и четец, ще сложим информация за вас и тук на тази страница, за да помагате на всеки, който има нужда от съвет и лечение от ангелите.

Обучението ви ще е така както Дорийн мен ме обучава за последните 10 г.

Завършила съм успешно всичките и курсове, вкл. курса и Angel Intuitive, който беше направен специално за Австралия, имам всичките и книги, карти, медитации, podacsts, CDs, то е едно продължаващо обучение, което ми носи много радост.

Nelly Coneway
Сн: Nelly Coneway

Имената ангелска терапия, ангелски терапевт, ATP, AI са запазена марка на Дорийн Върчу и никой няма право да я използва, затова курсовете са за Ангелско лечение и духовни насоки. Много, много обичам и уважавам учителката ми и съм и безкрайно признателна, че отвори вратата пред мен към един приказен свят и ми помогна да намеря себе си.

За тези, които ме попитаха, в обучението ви ще включа и някои специални, много силни медитации, лесни упражнения и дишания от кундалини йога, които ще отворят творческата ви енергия и ще освободят страха, за да може смело да продължите напред.

Ще медитираме заедно, подготвила съм и прекрасна музика, и изобщо ще е едно весело, щастливо изживяване, по време на което вие не само ще се свържете с вашите ангели, но и на другите участници в курсовете, ще получите и дадете много ангелски четения, ще практикуваме и ще срещнете нови приятели, с които ще останете свързани завинаги, те ще станат като вашето ново духовно семейство.

Времената за курсовете са в българско време, когато Нели Конуей учи.

За повече информация за курсовете, кликнете на флаърите и снимката ще стане по-голяма, за да можете спокойно да прочетете.

Ако имате въпроси, пишете ми на лични или по ем. ТУК >>>.

Благодаря ви и всичко добро от мен.“

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.