Пролетен хороскоп за зодия Телец

0
525

Ще имате доста разходи през периода, които ще са свързани с вашето здраве или с това на близък човек

Пролетният хороскоп за зодия Телец ще ви даде всички отговори на въпросите, свързани с наближаващия сезон.

По отношение на работата, пролетният хороскоп вещае за представителите на зодия Телец, че ако изобщо се появят неприятности на работното ви място, то те задължително ще са свързани с финансови средства.
Трябва да проявите особено голямо внимание, ако работата ви е свързана с парични средства.

хороскоп
Ще имате доста разходи през периода, които ще са свързани с вашето здраве или с това на близък човек

Същото предупреждение важи и за хората, носещи материална отговорност или са счетоводители. Не са изключени сериозни затруднения със заплатите.

Пролетният хороскоп сочи, че ще имате доста разходи през периода, които ще са свързани с вашето здраве или с това на близък човек.
Не е изключено да се наложи и лечение в болница. Ще сложите край на плащане или финансов проблем, който ви преследва от 2012 година. Предстои събиране по някакъв важен семеен повод, който също ще ви струва доста сериозна сума.Пролетният хороскоп сочи, че през наближаващия сезон не ви очакват никакви промени в дома ви. Младите дами може да бъдат неприятно изненадани от конфликт с родители или партньор (ако са семейни).

Що се отнася до любовта, любовният хороскоп вещае раздяла. Това означава, че любовта ще ви раздели с дете. Някои семейства приемат доста трудно промените в любовния живот на внуците или децата, макар да са за тяхно добро. Може да се запознаете и със самотен родител, който има дете, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.