Откриха извънземна летяща чиния на старинна френска монета (ВИДЕО)

0
476

Необичайната находка на неидентифицирания летящ обект на извънземни, смая учени и нумизмати

Съвременният ни живот често е съпътстван от новини на хора от цялото земно кълбо, които са забелязали необичайни светещи тела в небето – дали това е летяща чиния на извънземни или други летателни средства на инопланетяните, не сме сигурни, но знаем, че става въпрос за космически разум.

Все по-често можете да откриете снимки и видеоклипове, запечатали в себе си срещата с извънземни представители.

Никой не може да отрече, че още от древността следи от цивилизации, надхвърлили земната, могат да бъдат открити в старинни ръкописи, стенописи, изобразени са върху икони, дори и в праисторически рисунки.

Понякога е трудно да се определи точно дали изображението е пресъздало това, което са видели нашите прадеди или те са отразили своите срещи с необичайни посетите на Земята.



moneti
Стара френска монета

Наскоро една находка разбуни духовете на уфолози, нумизмати и учени от целия свят. Това мистериозно откритие се оказа древна френска монета, изсечена през периода от 50-те до 80-те години на ХVІІ век. От едната страна на металната монета е показана летяща чиния с формата на диск, висящ над земята.

Неидентифицираният летящ обект не би могъл да бъде сравнен с друго тяло, реещо се сред облаците, категорични са водещи европейски уфолози.

От другата страна на монетата се вижда растение, което се напоява от падащия върху него дъжд.

Учените предполагат, че французите вероятно са свързали действието на извънземните и участието им при отглеждането на различни култури на Земята, а защо не и инопланетяните всъщност да са донесли на планетата ни овошки и растения.

moneti
Уникална находка

Наред с това, на старинната френска монета може да бъде открит и латинския текст „Opportunus adest” или в превод на български език тази фраза означава „Тук и в точното време”. Учените се питат дали тези слова не принадлежат на представители на извънземни представители.

Нумизмати, към които учени са се обърнали с мистериозната находка на тази старинна монета, са категорични, че тази монета е била използвана като разменно средство, заменящо реалните пари, и се е използвало широко, особено при хазартни игри по онова време.

монета
НЛО на гърба на старата монета

В днешно време ролята на тази загадъчна монета играят чиповете или жетони, изработени от пластмаса, с които се обменят реалните пари в казината и залите за хазартни игри.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.