Холивуд лудна по тази японска диета! С това топ чудо топите седем килограма за седмица

0
333

Холивуд е в истерия от тази диета, която действа безотказно

С тази японска диета сваляш седем килограми за седмица.Звездите на Холивуд са в истерия от японското чудо, което вталява и ни прави стройни само за дни. При този хранителен режим основният продукт, който се използва са яйцата. С тази диета няма изобщо да почуствате и глад. Хранителният режим ни дава възможност да се отървем само за седем дни от седем килограма, следващата седмица губиш около килограм, а за месец олекваш с цели четиринадесет килограма.

Диетата е изключително лесна, но трябва да си готов да имаш известни ограничения при приема на храна. Първият ден закусваш с чаша черно кафе. Обядваш с две твърдо сварени яйца и вечеряш с парче месо и салата с лимон. Вторият ден към чашата с кафе прибавяш и сухари. Обядваш отново две твърдо сварени яйца и вечеряш шунка, салата и чаша кисело мляко.

Японска диета за отслабване
Японска диета за отслабване

Третият ден отново идва ред на неизменната чаша кафе. На обяд си позволяваш салата и плодове. Вечеряш с две твърдо сварени яйца, шунка и се „глезиш“ със салата. Четвъртият ден кафе, на обяд две твърдо сварени яйца, към които прибавяш сок от моркови. Вечеряш с парче месо и салата с лимон.

Петият ден закуската е малко по-разнообразна, защото закусваш настърган морков с лимон. На обяд си хапваш риба, печена с домати. Вечерята я пропускаш. Шестият ден отново сутринта си само на кафе. Обядът ти е 200 г пиле със салата. На вечеря си хапваш две твърдо сварени яйца и настърган морков.



На седмият ден отново чашата с кафе. Обядваш парче месо и плодове. Вечерята може да повториш менюто от обед. По време на японската диета е важно да се знае, че не се приема захар, както и алкохол, да не се прекалява и със солта. Месото може да е във всякакъв вариант- пържено, печено или варено. Плодовете и зеленчуците не се ограничават като количество.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.