Истерия: Чудотворна икона лекува рак и спасява от сърдечни проблеми!

0
506

Чудотворна икона лекува ракови клетки и сърдечни болести

Чудотворна икона на Света Богородица се слави като една от най-силните икони, която лекува рак и се справя успешно с тежки сърдечно-съдови заболявания. Хора от цялата страна и от съседни държави идва в Русе, за да се докосват до иконата на Света Богородица Млекопипателница, за да се избавят от тежки заболявания, пред кито съвременната медицина е безсилна. Тя се намира в катедралния храм на крайдунавския град, за да я докоснати да се излекуват от страшните болести.

Служители на местната митрополия свидетелстват, че хиляди миряни идват всеки ден в храма, за да се докоснат до светинята и да измолят здраве от нея. Църковните люде свидетелстват, че тук идват болни със страшни диагнози, но след като се докосват до Божията майка, те оздравявят и носят на лекарите документите си, които преди това едва ли не са ги отписали от света на живите. Сред случаите има и такива, които са се излекували от рак и са на хора със сърдечни проблеми, които са получили облекчение.

Иконата на Света Богородица Млекопипателница лекува рак
Иконата на Света Богородица Млекопипателница лекува рак

„Света Богородица Млекопипателница е копие на чудотворната икона в Хилендарския манастир в столицата на Атон-Карея. Тя е дна от най-почитаните икони у нас, на Балканския полуостров и русия. Засега в България има само четири такива известни икони, като едната се намира в село Пепелина. Нея я е зографисвал майстор от Троян Цаню Захариев, който е работил в края на 19-ти век в Североизточна България.

Преданието разказва, че когато майсторил сребърния обков на иконата, порязал и двеет си ръце. Но след като помолил Божията майка да го излекува, те му заздравели и той завършил успешно започнатото.Висши духовници също вярват в магическата сила на иконата. Българският патриарх Неофит също бил запленен от силата на „Света Богородица Млекопипателница” и й се любувал с часове.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.