Уникално: Кехлибарът е панацея за болести! (Виж какво лекува)

0
1059

Кехлибарът се счита за панацея на почти всички болести

Кехлибарът е магически камък, наричан „златото на Балтийско море”.Кехлибарът бил основната съставка на безсмъртието, предложен от лични лекар на папа Бонифаций VIII. Мартин Лутер държал в джоба си кехлибар, защото вярвал, че му помага да не образува камъни в бъбреците. Според поверие, ако поставиш парче от камъка на гърдите на жена в съня й, тя си признава всичко.

Поставен близо до шията, кехлибара зарежда с енергия и прочиства тялото от токсини. Кехлибарената огърлица цери главоболие, подобрява психичното състояние и премахва отрицателното въздействие.

Герданът помага също при нарушение на щитовидната жлеза, при заболяване на очите, ушите, гърлото, предотвратява астматичен пристъп. Според специалистите с помощна на кехлибара се лекуват също редица болести на косата и кожата, чревни заболявания, инфекция на пикочните пътища.В древна Гърция се смятало, че кехлибара има качествата на Венера и силата на Слънцето.

Кехлибарът лекува и пази
Кехлибарът лекува и пази

Минералът е в състояние да успокои хората, когато са в безизходица, дава им надежда за по-добро бъдеще. Поставен до възглавницата, когато спим, ни предпазва от зли сили. Парче кехлибар в дома ви го защитава от пожар и мълнии.



В официалната медицина се знае, че кехлибарът притежава антиоксидантни, противовъзпалителни и анти стрес свойства, той е и биостимулант. За народната медицина, още от древността, минералът е панацея за почти всички заболявания.Очарователният камък е символ на дълголетие и здраве. Украшенията от него предпазват от зли сили. Талисман от кехлибар привлича късмета и щастието в живота ви.

Кехлибарът с всичките си оттенъци перфектно хармонизира с всички знаци на зодиака, но ще донесе максимална полза на хората, чийто елемент е огъня.Въпреки това астролозите препоръчват носенето на бижута с кехлибар от представителите на всички зодии. Защото за създаването на великолепния камък заслуга имат всички природни стихии-въздуха, водата, огъня и земята.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.