Ето какво се случва с душите в чистилището (ВИДЕО)

0
406

Душите на някои хора преминават след смъртта през чистилището. Там с тях се случват определени трансформации

Така както човек се страхува от смъртта, така се притеснява дали на другия свят има Ад с горящи казани, дяволи и  други страхотии, които се случват с душите.

Точно по този повод гост на Стойчо Керев във „Въпрос на гледна точка“ отново беше известният писател Христо Нанев.

Той разказа за Отвъдното онова, което е научил от хората, които успял да върне в предишните им прераждания, както и от престоя им в другото измерение.

Най-добре е сами да изгледате видеото долу, защото при един преразказ се губи много ценна информация.



ad-rai
Дяволи наказват грешниците в чистилището?

Не е ясно кога хората са започнали да възприемат идеята за Рай и за Ад. Кой е измислил въпросните дяволи и казани, в които варят душите на грешниците.

Идеята за живота след смъртта е изключително древна. Не знаем как древните атланти са я възприемали, понеже няма запазени писмени източници, но знаем, че в Древен Египет са изпитвали особено уважение към мъртвите и техния задгробен живот.

Не случайно египтяните са мумифицирали своите фараони и други знатни личности, които опаковали в ленено платно, а в гънките нареждали папируси с цитати от тяхната „Книга на мъртвите“.

Затова пълнели камерите на пирамидите с безценни съкровища, част от които са достигнали до наши дни, защото невидими сили ги опазили от набезите на крадци и иманяри.

В Древен Египет е залегнала идеята за претегляне греховете на починалия и в зависимост от това дали има повече грехове или добри дела, душата му ще отиде в Рая или в Ада.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.