Дами, вижте какво разкрива зодията за вас (II част)

0
523

Нежните половинки на човечеството, родени под знака на зодия Рак са изключително емоционални, уязвими, страстни и грижовни

Първата част можете да прочетете ТУК.

Както вече стана ясно, зодията оказва огромно влияние не само върху характера, а и върху живота ни като цяло.

Вижте какво разкрива звездната карта за зодията ви:

РАК
Нежните половинки на човечеството, родени под знака на зодия Рак са изключително емоционални, уязвими, страстни и грижовни.



Както вече стана ясно, зодията оказва огромно влияние не само върху характера, а и върху живота ни като цяло
Както вече стана ясно, зодията оказва огромно влияние не само върху характера, а и върху живота ни като цяло

Тези дами са жертвоготовни, силно интуитивни и притежават естествен талант. Те обичат силно, властни са и се грижат за дома. Представителките на зодията обичат да владеят всяка една ситуация както в личен, така и в професионален план.

ЛЪВ
Тези дами са доста драматични с някои фундаментални контрасти. Те са едни от най-агресивните, но и уверени в зодиакалната карта. Изключително оптимистични и харизматични, но пък и доста агресивни. Тя умее да вижда добрата страна на нещата и в сложни ситуации, поема отговорност и знае как да бъде забелязана.
Склонна е да прояви драматичност, само и само да се превърне в център на вниманието.

ДЕВА
Нежните половинки, появили се на бял свят под знака на тази зодия се отличават с остър ум и перфекционизъм. Макар винаги да са съпричастни с емоциите на останалите, рядко показват своите. Те са едни от най-добрите съветници. Притежават много силен усет към детайлите и се стремят около тях винаги да цари ред. Понякога са силно критични и песимистични. Винаги търсят чуждото мнение за постигнатите успехи, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.