Новият седмичен хороскоп дава насоки за всички зодии (ЧАСТ 1)

0
210

Започва една интересна нова седмица, изпълнена с много положителни емоции за всички представители на зодиите. Научете повече от своя хороскоп

ОВЕН

Рядко успешна седмица за Овните. Отлични финансови постъпления. Възползвайте се от късмета, за да инвестирате във вашето бъдеще. Обърнете внимание на здравето. Предстоят ви интересни запознанства. Може да срещнете голямата любов.

ТЕЛЕЦ

В началото на седмицата ще срещнете ваши познати или приятели, които не сте виждали отдавна. Не давайте пари на заем и  не правете големи финансови разходи. По-добре е да си върнете борчовете, ако имате такива или да потърсите средствата, които вие сте дали на заем.



БЛИЗНАЦИ

Важно е да бъдете концентрирани и мотивирани да свършите всички задачи, които ви предстоят през тази седмица. Не се дразнете ако шефовете ви възложат нови отговорности. Вие ще се справите, а през почивните дни ви очаква интересно пътуване, което ще ви ободри.

хороскоп
Седмичен хороскоп за първите 6 зодии

РАК

Забавете темпото в работата, за да ви остане време за вашите близки. Решете какво можете да правите заедно, за да изживеете незабравими моменти. Финансите ви са добри и не трябва да се тревожите ако искате да похарчите малко повече за някакво ново забавление или приключение.

ЛЪВ

Лъвовете се чувстват изморени и нямат желание за работа. По-добре е да си вземете 1 или 2 дни почивка, за да съберете нови сили, в противен случай може да започнете да допускате грешки на работното място. Оставете се в ръцете на вашия партньор  да измисли нещо оригинално, за да ви зарадва.

ДЕВА

Една силна и интересна седмица за Девите. Вие сте изпълнени с огромен ентусиазъм за работа и нови начинания. Не пестете сили и енергия, а действайте смело. Обърнете внимание на своето здраве – разширени вени и проблеми с костите.

За останалите 6 зодии научете ТУК >>>.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.