Новият седмичен хороскоп дава насоки за всички зодии (ЧАСТ 2)

0
233

Новата седмица е изпълнена с много положителни емоции за всички представители на зодиите. Научете повече от своя хороскоп

За първите 6 зодии прочетете   ТУК >>>.

ВЕЗНИ

Настъпва любовен период за Везните. Може да го осъзнавате, но може и да не си давате сметка, че около вас е най-подходящият партньор. Най-силното качество, което притежавате е надеждност. Покажете, че на вас може да се разчита в трудни моменти – за останалото Венера си знае работата. На работното място всичко е наред.

СКОРПИОН



Седмицата е добра за работа и успехи. С помощта на ваши приятели можете да реализирате добри сделки или да получите нови придобивки. Ако усетите и най-малкото здравословно неразположение, потърсете лекар, защото то може да изглежда невинно на пръв поглед, но да се окаже много по-сериозно на практика.

СТРЕЛЕЦ

Седмицата е подходяща да преосмислите своя живот и да решите с какво искате да се занимавате в бъдеще – работа, нови начинания, любовни емоции, брак или деца. Възможни са алергии от храна, напитки или други източници. Не започвайте самолечение, а потърсете лекар, защото можете да усложните своето здравословно състояние.

хороскоп
Седмичен хороскоп за втората половина от зодиите

КОЗИРОГ

През тази седмица работата в екип е особено важна, за да постигнете своите цели и да реализирате добри проекти. След усилена, но изключително ползотворна работа през цялата седмица, вие трябва на всяка цена да почивате активно в събота и неделя – отидете на излет, спортувайте, посетете козметик или масажист. Обърнете внимание на косата.

ВОДОЛЕЙ

Придобивате невероятна увереност. Вие усещате, че можете да се справите с всяко едно предизвикателство. Пред вас се появяват интересни нови служебни предизвикателства. Възможно е отношенията с вашия партньор или съпруг да не вървят гладко в момента. Не бързайте да вземате прибързани решения. Изчакайте малко. Времето ще покаже как да постъпите.

РИБИ

В главата ви се въртят много идеи и планове, които мечтаете да осъществите. Това е чудесно! Бъдете сдържани и търпеливи с вашите близки и колеги, в противен случай ще предизвикате множество конфликтни ситуации. Рибите, които са сами, ще срещнат интересни хора. Дори и да не се окажат вашите половинки, ще създадете безценни приятелства.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.