Вярвате или не, но: Гробът на патриарх Максим лекува от отвъдното!

0
818

Гробът на патриарх Максим лекува от онзи свят

На гроба на покойния патриарх Максим се случват чудеса. Светият отец е погребан в Троянския манастир на 9-ти ноември 2012 години. Патриарх Максим си отиде на 98 годишна възраст, след дълго боледуване. Свята се, че гробът му и иконата на Света Богородица Триеручица вършат чудеса. Той лекува болни от много болести и дава душевни сили. Всеки, който е посетил манастира и е докоснал иконата над гроба на висшия свещеник получава изцеление на болежките си.

Слухът за целебните свойства на гроба на духовника тръгнали малко след като той бил погребан там.За това твърдят хора, които са изпитали чудодейните свойства на енергията, сред като се посетила светата обител. Четири години сред смъртта на патриарха, гробът му е местото, където се стичат хората от цялата страна, а и от чужбина. На празника на Успение Богородично, отново манастирът е почернял от миряни, които бяха там, за да поискат изцеление на болестите си от великия свещеник.

Гробът на патриарх Максим лекува от отвъдното
Гробът на патриарх Максим лекува от отвъдното

Смята се че на този ден всеки, който пристъпи манастирския праг трябва да докосне иконата на Света Богородица Триелучица. Който го направи, не само ще получи изцеление, но и ще му се сбъднат най-съкровените желания.

Жена разказва, как десетина години се опитвали да си имат дете с нейния съпруг. Ходили къде ли не, правели всичко, каквото ги посъветвали докторите. Използвали и методите на народната медицина, но желаното бебе така и не идвало. Тогава решили да опитат в манастира, при гроба на духовника, защото им казали, че патриарх Максим изпълнява дори и най-невъзможните желания, стига да имаш вяла в Бога и да се помолиш от душа.



Лекарите вече не давали надежда, че жената ще си има дете, защото била прехвърлила 40-те години, но имала и признаци на ранен климакс. Каква била изненадата на докторите, когато само четири седмици, след като посетили гроба на патриарх Максим в Троянския манастир и се помолили на иконата, чудото се случило. Сега семейството се радва на 6 годишната си дъщиречка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.