Уникален хороскоп с невероятна точност (I част)

0
541

Няма да е грешка, ако тези дами бъдат определени като най-отговорните и дисциплинираните

Не са малко хората, които нямат доверие на нито един хороскоп. Този обаче е толкова точен, че ще ви остави без думи.

В следващите редове на този изключително точен хороскоп ще ви разкрием характера на дамите в зависимост от датата, на която са родени:

1
Според този изключително точен хороскоп, дамите родени на първо число несъмнено са лидери, притежават много силна воля и огромно самочувствие, което за разлика от мнозина не е без покритие. Те винаги имат под ръка оригинално решение на всеки един проблем.

хороскоп
Няма да е грешка, ако тези дами бъдат определени като най-отговорните и дисциплинираните

2
Тези дами са изключително емоционални, добронамерени, коректни и директни. Избухването не им е чуждо, но за него винаги има основателна причина. За съжаление в любовен план често се чувстват самотни дори и в случаите, когато са обвързани.



3
Тези момичета винаги са себе си. Те не лицемерничат и не се преструват. Най-добрите сфери за развитие в професионален план са журналистиката и шоубизнеса. В любовта са изключително чувствителни и любящи. Никога не биха простили предателство, така че бъдете особено внимателни.

4
Няма да е грешка, ако тези дами бъдат определени като най-отговорните и дисциплинираните. Именно благодарение на тези си качества постигат всяка цел, която си поставят. Обичат всичко да е точно и ясно дори и в любовен план.

5
Тези момичета винаги имат готово решение на всеки проблем и са изключително креативни. Това, което често им пречи обаче, е наивността им. Ако мъжът до тази жена съумее да оцени чистото и добронамерено сърце в комбинация с пъргавия й ум, ще разбере какъв късметлия е.

6
Тези дами са изключително стриктни и грижовни. На тях може да се разчита винаги, стига да успеете да спечелите доверието им. В любовен план са изключително верни и са склонни да правят компромиси в името на партньора. Рядко избухват, но пък гневът не им минава бързо.

7
Зад железния им перфекционизъм се крие силна чувствителност. Преди да ви допуснат близо до себе си ще ви подложат поне на няколко изпитания. В любовта не се раздават докрай като останалите, но пък точно това ги прави изключително привлекателни за силния пол.

8
Добре е да намерите баланса в себе си, за да не причинявате страдание на любимите си хора. Не забравяйте, че желанието за самостоятелност върви за ръка със самотата. В любовта не позволявате да ви се налагат и да ограничават свободата ви.

9
Дамите, родени на тази дата са изключително мили и състрадателни. Те винаги са отворени за нуждите на хората. Именно поради тази причина най-добре е да се развиват в хуманитарната сфера. Мъжете до тези дами, са щастливци, тъй като винаги получават необходимото разбиране и опора.

10
Абсолютно независими със завиден интелект и високо самочувствие. Ще е добре да се вслушате в съветите им, тъй като винаги стрелят в десетката. По отношение на любовта са постоянни само ако са открили правилния партньор, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.