Снимка предизвика невиждан фурор

0
285

От няколко дни тази снимка е една от най-горещите теми сред потребителите на социалните медии

Снимка публикувана в Инстаграм предизвика невиждан фурор.

Въпросната снимка е публикувана в Инстаграм от швейцарски фотограф. На пръв поглед не е нищо особено. Въпросът обаче е колко са момичетата на тази снимка.

Вероятно първата ви реакция ще е да се усмихнете и веднага да ги преброите, заявявайки дадено число. Опитайте се да преброите правилно и да разкриете точната им бройка. Може пък вие да намерите отговор на въпроса, който успя да подлуди целия свят.

снимка
От няколко дни тази снимка е една от най-горещите теми сред потребителите на социалните медии

От няколко дни насам този въпрос тресе всички потребители на социалните медии. Коментарите на въпросната снимка са стотици хиляди. Напоследък се появи и дискусия дали момичетата на нея са 2, 4, 5 или пък 13, пише . bg.checkonline4you.com
А вие колко момичета виждате на тази снимка?



Така и не става ясно къде е направена тази снимка, но е видно, че момичетата са в униформи, а помещението, в което се намират изглежда доста смразяващо.
Още от първия поглед тази снимка сякаш навява тъга. Нито едно от момичетата на нея не се усмихва. Сякаш наоколо цари пълен мрак и студенина.

Опитайте се да разгадаете колко са момичетата в действителност. За момента все още не е ясен верният отговор на този въпрос. Вероятно той може да бъде даден само от фотографа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.