Супер диета: Прави талията тънка, а задните части намаляват!

0
761

Топ диета ни прави стройни и привлекателни

Пролет е и всеки иска да влезе поне в миналогодишните си дрехи с някаква диета. С тези хранителни добавки обаче талията ви става тънка, а дупето-малко. Гарантирано е отслабването, както и мечтаната стройна фигура. Продуктите са обикновени, могат да се намират навсякъде на пазара и са достатъчно евтини, за да си ги позволим. Изпълнението също е лесно и може да се направи без много усилия.

Основната съставка в рецептата е хрянът. Този зеленчук подобрява кръвообръщението, топи мазнините, засилва храносмилането.Освен това добре познатия хрян премахва паразитите по нашето тяло, като отстранява тези бактерии, които причиняват опасната туберколоза, дизентерия и салмонела.
Той е един от основните продукти в топ диетата.

С тази топ диета смаляваме талията
С тази топ диета смаляваме талията

За целта ни са необходими около сто и двадесет и пет грама хрян, четири лимона, три супени лъжици мед, две супени лъжици канела и парче джинджифил. С помощта на преса изстискваме сока на лимоните. После обелваме хряна и джинджифила, нарязваме ги и ги слагаме в блендер. Разбиваме ги така, че да се получи напълно еднородна смес. Към нея прибавяме лъжиците мед и канелата, както и прясно изцедения сок от лимоните.

Съставките отново се разбиват до получаване на хомогенна смес, като след това се изсипва в добре затворен съд.Така омесените съставки се съхраняват на сухо место и далеч от пряката слънчева светлина.



Добре получената смес се консумира по следния начин. Взима се една супена лъжица два пъти на ден, около десетина –петнадесет минути преди хранене. За да получите желаното отслабване, може да приемате от тези хранителни съставки в продължение на двадесетина дни. Приемът гарантира не само стройна фигура, но и цялостно изчистване на организма, и повишаване на имунната система.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.