Дребни трикове, с които гарантирано ще получите желаното

0
221

Направете се на беззащитни и събудете желание за помощ у околните

Всеки от нас се е сблъсквал със ситуацията, в която не получава онова, което иска. Точно в тези моменти на помощ идват дребните трикове.

Ще ви разкрием някои от тези трикове, с които ще получите желаното, без никакъв проблем. При това гарантирано.

Първият от тези трикове е наречен ефектът на Бенджамин Франклин или добро за добро. Известният американски учен и общественик успял да спечели доверието на човек, който не му симпатизирал. Човекът търсил рядка книга, която Франклин му заел и така станали приятели.

трикове
Направете се на беззащитни и събудете желание за помощ у околните

Другият от тези безотказни трикове е да искате повече, отколкото ви е необходимо. Възможно е отначало да се разочаровате, но знайте, че в 95% от случаите съдбата ще ви предложи точно това, което ви трябва.



Направете се на беззащитни и събудете желание за помощ у околните. Този трик действа безотказно.
Единственото, което трябва да направите е да накарате някого да се почувства задължен да ви помогне. Ако пък някога ви е отказал услуга, не се колебайте вие да му направите такава, тъй като това ще събуди у него чувство за вина.

Още един от дребните трикове е начинът, по който произнасяте името на човека отсреща. То е изключително силен аргумент за отношението му към вас.

Можете да включите в действие и ласкателствата. Един комплимент поднесен по правилния начин и в правилното време никога не би останал незабелязан. Не забравяйте, че хората с ниско самочувствие могат да изтълкуват ласкателството като опит за измама, пише sanovnik.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.