Сдобийте се с перфектно бели зъби с помощта на куркума

0
774

Докато някои постигат този ефект само с обикновено миене на зъбите, то други се подлагат на какви ли не процедури

Със сигурност всеки един си мечтае да има перфектно бели зъби. За съжаление обаче природата не е дарила всеки с такива зъби.

Докато някои постигат този ефект само с обикновено миене на зъбите, то други се подлагат на какви ли не процедури за избелване на зъби.
Ще ви разкрием един изключително лесен, евтин и надежден метод за избелване на зъби.

зъби
Докато някои постигат този ефект само с обикновено миене на зъбите, то други се подлагат на какви ли не процедури

Необходимо е да си набавите само куркума. Вероятно на пръв поглед идеята за избелване на зъби с куркума ви се струва налудничава, тъй като тази подправка е оцветена в ярко жълт цвят. Факт е обаче, че ще забележите сериозна разлика още след първата употреба.

Ето няколко начина, чрез които да избелите своите зъби с помощта на куркумата:
– Смесете равни количества куркума и сол, добавете и няколко капки лимонов сок (до получаването на каша) и измийте зъбите си с тази смес. Няма да е грешка, ако добавите и паста за зъби.
– Ако добавите 1 ч.л. куркума към 100 мл. хладка вода и жабурите зъбите си с тази смес, също ще има ефект. Не се стряскайте от полепналата по зъбите ви куркума, след като изплюете водата. Просто потъркайте с четка и паста зъбите си няколко минути и ще се сдобиете с перфектна перлена усмивка.
– Най-лесния начин да се сдобиете с перфектно бели зъби с помощта на куркума е да потопите влажна четка в подправката, добавете и малко паста и измийте зъбите си, пише ezine.bg.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.