Вижте какво издава любимото ви кафе

0
336

Любителите на Лате умеят да се наслаждават изцяло на комфорта

Любимото ви кафе може да разкрие редица детайли от личността ви.

Вероятно сутрините ви започват с чаша от ароматната напитка, която според последните проучвания е изключително полезна. 2-3 чаши кафе дневно (в случай, че не страдате от някакво заболяване, на което да пречи), предпазват от инфаркт, а аромата му може да облекчи значително усещането за стрес.

Ето какво издава къфето, което предпочитате да пиете:

кафе
Любителите на Лате умеят да се наслаждават изцяло на комфорта

Лате
Любителите му умеят да се наслаждават изцяло на комфорта. Тези хора са винаги усмихнати. Не се изненадвайте, ако се окаже, че в дома си имат огромна колекция от плюшени играчки.



Капучино
В случай, че то е любимото ви, вие несъмнено сте изключително социални, креативни и оптимистични личности.

Черно кафе
Черното най-често е предпочитано от тихите и педантични хора, които често са склонни към меланхолични настроения. Те обичат компанията на околните, но не държат през цялото време до тях да има някой.

Органично кафе
Модерен, но извън културния мейнстрийм, почитателят му не би посетил някой от популярните кафе вериги. Този човек винаги си поръчва най-скъпото и рядко кафе от менюто. Характерното за него е, че обича да се подиграва на околните.

Еспресо
Еспресото е любимо на непоправимите алкохолици. Тези хора правят по няколко неща едновременно. Докато водят забързан разговор с вас, в същото време могат да говорят по телефона и да си водят кодирани записки, които само те могат да разберат.

Фрапучино
Това кафе се предпочита от модните икони. Може би е излишно да казваме, че са изключително стилни и са винаги в движение. Несъмнено дрехите, с които са облечени съвсем скоро ще са на модния подиум, пише kanal3.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.